Een spannend nieuw hoofdstuk begint in Final Fantasy XIV Online met Patch 4.4: Prelude in Violet

Warriors of Light van over de hele wereld wachten gevaarlijke nieuwe uitdagingen nu Patch 4.4: Prelude in Violet is gearriveerd. Met de nieuwste update voor de veelgeprezen MMO FINAL FANTASY XIV Online begint een nieuw avontuur voor de Warriors of Light. Nadat ze de door de Garlean bezette regio’s hebben bevrijd, bevinden de Warriors zich tussen het oprukkende Garlean-rijk en de Eorzean-alliantie. Hoe zal dat aflopen?

Deze update brengt ook het einde van de Omega raid-serie, terwijl een nieuwe trial, twee nieuwe dungeons en nog veel meer wordt toegevoegd.

Suzaku, van de Four Lords-questreeks

De nieuwste FINAL FANTASY XIV Online-update voegt uren aan nieuwe content toe, waaronder:

  • Nieuwe Main Scenario Quests
  • Nieuwe Sidequests – The Four Lords en nieuwe Hildibrand-avonturen
  • Nieuwe Dungeons – The Burn en Saint Mocianne’s Arboretum (Hard)
  • Nieuwe Trial – Hells’ Kier (Suzaku)
  • Nieuwe Raid – Omega: Alphascape
  • Updates voor verzamelen en craften – nieuwe recepten
  • Updates voor woningen – Toevoeging van de Mannequin Indoor Furnishing
  • Uitbreiding van The Lost Canals of Uznair – De Treasure Hunting-instance
  • Updates voor gevechtssysteem en PvP, nieuwe Gold Saucer-content, toegevoegde groepsposeerfunctie en meer

 

Saint Mocianne’s Arboretum (Hard)

Naast dit alles biedt de Ceremony of Eternal Bonding, een heilig verbindingsritueel dat wordt gehouden in het Sanctum of the Twelve, spelers meer mogelijkheden om hun relatie te vieren, waaronder jubileumceremonies.

Fans kunnen zich ook verheugen op een spannend seizoen van FINAL FANTASY XIV Online Fan Festivals over de hele wereld. De tour begint op 16 – 17 november 2018 in Las Vegas, Noord-Amerika, gevolgd door het European Fan Festival op 2 – 3 februari 2019 in de La Grande Halle de La Villette in Parijs, en eindigt met het Tokyo Fan Festival in maart 2019. Spelers die het evenement niet kunnen bijwonen, kunnen het toch volgen via de FINAL FANTASY XIV Fan Festival-livestream, die gratis beschikbaar is op het officiële Twitch-kanaal van FINAL FANTASY XIV Onlinehttps://twitch.tv/finalfantasyxiv

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password