Een Perzisch verhaal van liefde en tragedie: Actie-Avonturenspel The Tale of Bistun nu uit voor Windows PC en Xbox Consoles

De Poolse spellenuitgever IMGN.PRO kondigt vandaag in samenwerking met Black Cube Games aan dat hun actie-avonturengame The Tale of Bistun nu beschikbaar is voor Windows PC, Xbox One, en Xbox Series X|S. The Tale of Bistun is gebaseerd op het legendarische Perzische romantische epos “Khosrow and Shirin”. De game is niet alleen geïnspireerd op een iconisch stuk Iraanse literatuur, maar is ook ontwikkeld door een Iraans team en is voorzien van de stem van Shohreh Aghdashloo, een Emmy-winnende en Oscar-genomineerde Iraans-Amerikaanse actrice met een indrukwekkend cv dat rollen in films, televisie en videogames omvat.
Op de ruige hellingen van de berg Bistun ontwaakt een steenhouwer zonder zich te herinneren wie hij is of hoe hij daar terecht is gekomen. Hij ontdekt al snel dat een plaag het leven uit de natuur perst, de lokale fauna aantast en vijandig maakt. Aangemoedigd door een vreemd, smekend gefluister, reist de man tussen de echte wereld en de mysterieuze plaats van vergeten herinneringen, bekend als het Rijk der Openbaringen, op zoek naar antwoorden. Maar een kolossaal oud kwaad kijkt toe, wacht af, en is niet blij dat zijn plannen worden verstoord. De hele tijd vertelt een alwetende verteller over elke stap van de man en details over zijn diepste gedachten. Maar wie is hij? En hoe komt het dat hij zoveel weet over de verwarde steenhouwer?

Het sprookje van Bistun volgt een steenhouwer met geheugenverlies op zijn reis naar de hellingen van de intimiderende berg Bistun. Hij moet het opnemen tegen legioenen monsterlijke vijanden door middel van snelle gevechten en krachtige magische krachten terwijl hij de echte wereld en de mysterieuze plek van vergeten herinneringen, bekend als het Revelations Realm, verkent op zoek naar antwoorden. Ondertussen moedigt een mysterieuze stem hem aan om door te gaan, elke stap die hij zet na te vertellen en zijn zoektocht door dit prachtige, maar door de ziekte geteisterde land nauwlettend in de gaten te houden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password