Een nieuw venster in de cloud: Nvidia en Microsoft brengen de beste pc-games naar GeForce Now

Deze GFN Donderdag staat bol van het grote nieuws – in een baanbrekende stap voor cloud gaming werken we samen met Microsoft als onderdeel van een 10-jarige deal om Xbox pc-games naar GeForce NOW te brengen.

De robuuste bibliotheek van Xbox pc-games in combinatie met supersnelle gamestreaming van GeForce NOW biedt gamers meer keuzemogelijkheden en hoge prestaties. GeForce NOW-leden hebben de flexibiliteit om meer dan 1.500 games te streamen op meerdere apparaten, en kunnen binnenkort hits streamen zoals Halo, Minecraft, Elder Scrolls, plus Call of Duty en Overwatch van Activision door de overname van Microsoft.

Er wordt al gewerkt aan de integratie van Xbox pc-games in GeForce NOW, te beginnen met Xbox Game Studios pc-games die beschikbaar zijn in digitale winkels zoals Steam en de Epic Games Store. Het is ook de eerste keer dat games die beschikbaar zijn in de Windows Store kunnen worden gestreamd via GeForce NOW. Meer details over de eerste Microsoft-games die worden toegevoegd aan GeForce NOW volgen op een latere GFN Donderdag.

Vervolgens is Parijs de nieuwste stad die RTX 4080-prestaties krijgt voor Ultimate-leden. Houd de kaart in de gaten voor updates over de voortgang van de RTX 4080 SuperPODs.

Natuurlijk is geen week compleet zonder de nieuwste line-up van games voor GeForce NOW. Bekijk het hier:

  • Atomic Heart (nieuwe release op Steam)
  • Blood Bowl 3 (nieuwe release op Steam en Epic Games Store, 23 februari)
  • Chef Life: A Restaurant Simulator (nieuwe release op Steam, 23 februari)
  • Sons of the Forest (nieuwe release op Steam, 23 februari)
  • Ember Knights (Steam)
  • Cartel Tycoon (Epic Games Store)
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password