Een nieuw personage is nu als DLC verkrijgbaar in NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS

Hagoromo Otsutsuki, de Sage of the Six Paths en voorouder van de shinobi, is vandaag verkrijgbaar als eerste DLC-personage voor NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS.

Spelers kunnen vechten met de immense kracht van de Sage of the Six Paths om een voorsprong te nemen op zijn vijanden, met krachtige technieken zoals de Sage Lightning Strike. Spelers krijgen ook het volgende in dit DLC-pakket:

  • Combination Secret Technique “Source of Ninshu” (Hagoromo x Indra x Ashura)
  • Bijpassende stem x 12
  • Ninja-infokaart afbeelding x 5

Hagoromo is het eerste personage van de eerste Season Pass voor de game die 5 personages zal bevatten. Elk DLC-pakket zal ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn.
Naast Hagoromo is custom matchmaking geïmplementeerd in de nieuwste patch. Gebruikers kunnen een lobby maken voor maximaal 8 spelers en deelnemen aan de volgende modi voor aangepaste wedstrijden:

  • VS Battle (2 spelers)
  • League (4 spelers)
  • Toernooi (4-8 spelers)

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS, het nieuwste deel in de Ultimate Ninja STORM-franchise is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password