Een miljoen Slipgate matches gespeeld in Quake Champions

De toegewijde fraggers in de #QuakeFam hebben het geflikt. Tijdens het Quake Champions’ speciale Slipgate Festival, dat tweeënhalf weken geleden lanceerde ter introductie van de nieuwe team-gebaseerde modus, hebben spelers meer dan 1 Miljoen Slipgate matches gespeeld. Nu zal de gehele community delen in de buit van dat harde werk: de nieuwste Champion die aan het roster werd toegevoegd, Athena, is nu gratis vrijgespeeld voor iedereen, zelfs al beschik je niet over de Champions Pack.

En zij die Athena al in hun bezit hebben – maak je geen zorgen, er is ook aan jullie gedacht – krijgen nu gratis de ultra-zeldzame, camo-clad Athena Lore Skin voor het voltooien van 500.000 matches.

Het Slipgate Festival gaf spelers eerder al de Tentacle skin voor alle startwapens gewoonweg om in te loggen; de Annihilator Heavy Machine Gun skin voor het voltooien van 100.000 matches; en de Scalebearer Lore Skin voor het voltooien van 500.000 matches.

WAT IS DE SLIPGATE MODUS?
Slipgate is de nieuwste modus voor Quake Champions en is een doelgerichte game modus die twee teams van vier spelers tegenover elkaar zet in een spannende strijd van aanval en verdediging. Spelers starten de match met alle beschikbare wapens en volle health en armor. Terwijl een team aanvalt, in een poging om de Slipgate te stelen, moet het andere team verdedigen. Met geen respawns is het een ware test van je skills en strategie waar één frag wil zeggen dat je uit de ronde ligt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password