Een klein stickerverhaal versiert de wereld op Nintendo Switch en pc 4 oktober 2023

A Tiny Sticker Tale, het gezellige miniatuuravontuur waarin stickers puzzels oplossen, ontwikkeld door Ogre Pixel en te zien in showcases zoals Wholesome Direct, siert Nintendo Switch en pc en Mac via Steam op woensdag 4 oktober 2023. Pre-orders zijn nu live in de Nintendo eShop!

Stap in de kleine laarsjes van Flynn, een schattige ezel die op zoek is naar zijn vermiste vader, voor het laatst gezien op het prachtige eiland Figori. Lang voordat hij verdween, gaf Flynn’s vader hen een merkwaardig stickeralbum. Na het vinden van een brief met het advies om met het album in de hand naar het eiland Figori te reizen, komt Flynn aan en ontdekt nog een brief waarin de ware kracht van de stickers wordt uitgelegd: als ze op de juiste manier worden gebruikt, kunnen ze de werkelijkheid zelf veranderen!

Gebruik het magische album om Flynn’s omgeving om te zetten in stickers en plaats ze vervolgens over de hele wereld om inventieve puzzels met meerdere oplossingen op te lossen, nieuwe vrienden te helpen en zelfs Figori eiland te versieren. Moet je een rivier oversteken? Pak een brug van elders, plaats hem in het ziekere album en laat hem vallen waar nodig. Te donker om te zien? Leen de zon en verlicht het gebied! Experimenteer door waar mogelijk stickers te plaatsen, inclusief het verplaatsen van andere personages over het eiland om te zien hoe ze reageren.

Toch lijkt Flynn een soort rivaal te hebben. Rocky, een ondeugende wasbeer, heeft zelf een magisch stickerboek. Of hij het zich nu realiseert of niet, zijn acties zorgen voor obstakels die Flynns zoektocht vertragen. Achtervolg Rocky en ga op zoek naar Flynn’s vader, terwijl je het stickerboek vult met dierbare herinneringen.

Leun achterover, ontspan en verken prachtige locaties zoals stranden, bossen, moerassen, bergen en woestijnen, allemaal weergegeven in een uitnodigende kunststijl die doet denken aan kinderboeken. Geniet van de eilandzon op de rustgevende, weemoedige soundtrack van Game Awards Future Class-lid Majo Felix.

A Tiny Sticker Tale vertelt een luchtig, twee tot vier uur durend, luchtig maar emotioneel verhaal over het belang van vreugde, liefde, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en de veiligheid die deze waarden bieden. Duik in dit mini-avontuur op stickergrootte en ontdek de speciale band die opbloeit tussen Flynn en hun vertrouwde stickerboek.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password