Een gloednieuwe blik op de gameplay van Tiny Tina’s Wonderlands

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software een nieuwe blik geworpen op de gameplay van Tiny Tina’s Wonderlands. De nieuwe gameplay walkthrough toont twee Fatemakers die samenwerken voor wat co-op heldendaden onder de verraderlijke pieken van Mount Craw, een optioneel gebied in de game spel dat je een idee geeft van de omvang van de zones die je buiten de gebaande paden kunt vinden. Van begin tot eind zit de game boordevol actie. Bekijk hier de nieuwste preview van de aankomende looter shooter vol fantasie.
Bovendien is de Tiny Tina’s Wonderlands Game Guide bijgewerkt met een volledige lijst van always-on Class Feats, iconische Action Skills en passieve Skill Tree abilities voor alle zes de classes. Je begint je avontuur met het kiezen van een primaire class, maar het zal niet lang duren voordat je een secundair class slot verdient met het Multiclass systeem om een echt hybride character build te creëren.

Of je nu meteen aan de slag wilt met het theoretiseren van je perfecte build of een algemeen idee wilt krijgen van welke classes je zou willen combineren voor maximale Multiclass-kracht, bekijk alle details op de officiële website van de game.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password