Een enorme update & Theme World aangekondigd voor Park Beyond

Op 29 september komt er een grote gratis update 2.0 naar Park Beyond. Deze update bevat prestatieverbeteringen, een herwerkte bezoekersstroom, een herontwerp van missies, verbetering van modulaire gebouwen en nog veel meer.

Bovendien zal het langverwachte platform voor het delen van parken en prefabs, mogelijk gemaakt door mod.io, worden geïmplementeerd, zodat spelers hun geweldige parken en creatieve prefabs kunnen delen op alle platforms, over de hele wereld!

Op 29 september verschijnt ook de eerste Theme World: Beyond eXtreme, met nieuwe missies gericht op het explosieve personage Blaize, twee nieuwe vlakke attracties, entertainers en meer dan 250 decorstukken. Met 90’s vibes en waanzinnige attracties roept Beyond eXtreme alle adrenalinejunkies op om van hun park een paradijs voor sensatiezoekers te maken.
Park Beyond is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password