Een eerste blik op de Curator in The Dark Pictures Man of Medan – Trailer

Bandai Namco heeft een nieuwe Halloween trailer voor de horror game Man of Medan vrijgegeven die een eerste blik gunt op het mysterieuze personage van de Curator.

De Curator, een alwetende voyeur van de protagonist zijn voortgang en keuzes, zal gespeeld worden door de Britse acteur Pip Torrens (The Crown, Preacher). Hij vervoegt de eerder aangekondigde cast van Man of Medan, waaronder Shawn Ashmore (X-Men) als Conrad. Ondanks het feit dat de cast sterk wijzigt per verhaal in de anthology zal de Curator een alomtegenwoordige rol spelen in elk onderdeel van deze ijzingwekkende ervaring.

De Curator is tijdloos, en neemt verhalen van leven en dood op in zijn eigen kleine sectie van zijn bewaarplaats waar hij elk verhaal dat ooit werd verteld bijhoudt.  Hij gaat ervan uit dat hij dit al duizend jaar doet maar kan zich niet herinneren wanneer hij ermee startte of als er een echt begin was aan wat hij doet.

Maar nu, en om redenen die hij niet kan vatten, heeft hij voor het eerst de kans om tegen iemand te praten.  De Speler.

Hij weet dat er bepaalde regels in acht worden genomen.  Hij mag niet ingrijpen maar hij is erg enthousiast en laat zich meeslepen.  Hij heeft dingen opgemerkt die de speler vast niet heeft gezien maar hij mag niet vertellen wat dat dan precies is… op een directe manier.  Dus geeft hij hints waar hij aanvoelt dat dat kan, in de hoop dat de speler zijn genie erkent.  Verwacht niet dat hij dat op een directe manier doet, zijn hints kun je eerder als cryptisch omschrijven.

“We vonden de respons op de aankondiging in augustus van The Dark Pictures overweldigend en het is dan ook met plezier dat we vandaag een nieuw en belangrijk personage aankondigen …de Curator.” zegt Pete Samuels: Executive Producer, The Dark Pictures Anthology, Supermassive Games. “Ingesproken door Pip Torrens, zul je hem voor de allereerste keer in onze Man of Medan Halloween Trailer aan het werk zien waar hij als een gids voor spelers acteert terwijl ze hun weg zoeken in de verhalen.”

BANDAI NAMCO Entertainment Europe bevestigt ook dat Man of Medan een Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse, Spaanse en Russische voice-over krijgt.

The Dark Pictures is een serie stand-alone, cinematische horror games, ontworpen om op een regelmatige basis een nieuwe angstaanjagende ervaring te bieden. Elke game staat op zich omvat een gloednieuw verhaal en een nieuwe cast personages. In Man of Medan, gaan vier jonge Amerikanen onder zeil voor een zeiltrip en wanneer er storm opsteekt krijgt hun vakantie een sinistere wending… wie zal overleven en wie zal sterven?

The Dark Pictures – Man Of Medan zal in 2019 zowel fysiek als digitaal releasen voor PlayStation 4 , Xbox One en PC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password