Een boodschap van het ontwikkelteam van Final Fantasy VII Remake

Square Enix maakt vandaag bekend dat Final Fantasy VII Remake wereldwijd op 10 april 2020 wordt gelanceerd.

Hieronder een boodschap van het ontwikkelteam:

“We weten dat velen van jullie uitkijken naar de release van Final Fantasy VII Remake en geduldig wachten om te kunnen ervaren wat wij hebben gemaakt. Om er zeker van te zijn dat we de game kunnen leveren die we voor ogen hebben, met de kwaliteit die onze wachtende fans verdienen, hebben we besloten de releasedatum te verschuiven naar 10 april 2020.

We maken deze moeilijke beslissing om onszelf een paar extra weken te geven waarin we de game verder kunnen oppoetsen, zodat we jullie de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Namens het hele team wil ik aan iedereen mijn verontschuldigingen aanbieden, omdat ik weet dat dit betekent dat jullie nog iets langer op de game moeten wachten.

Bedankt voor jullie geduld en aanhoudende support – Yoshinori Kitase, producer van Final Fantasy VII Remake.

Final Fantasy VII Remake is vanaf 10 april 2020 verkrijgbaar voor PlayStation 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password