Een ballade van wapens en dingen: Bobby Ray’s online winkel gaat open in Jagged Alliance 3’s patch 1.3

Over slechts een week lanceert Jagged Alliance 3 op Xbox en PlayStation. Maar vandaag geeft ontwikkelaar Haemimont Games spannende nieuwe (gratis) content vrij voor de PC-versie.

Dit betekent dat ‘s werelds meest beruchte online winkel nu toegankelijk is in Jagged Alliance 3. Voor huurlingcommandanten die vooruit kunnen betalen, biedt de winkel een breed scala aan wapens, munitie en professionele huurlingenuitrusting, zowel nieuw als gebruikt. Wees gerust, een kogelvrij vest blijft zelfs na een paar rake klappen effectief. Het moedige bezorgteam van Bobby Ray’s staat klaar om je bestelling naar elke haven langs de westkust van de Adjani-vallei te sturen!

Naast Patch 1.3 willen we graag een cruciaal aspect van Jagged Alliance 3 belichten: de soundtrack. We nodigen je uit om ons je ogen – en je oren – te lenen en te ontdekken hoe de gewaardeerde componist George Strezov de wereld van Jagged Alliance 3 leven heeft ingeblazen met zijn ongelooflijke muziek.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password