Een aangrijpend nieuw avontuur: GeForce NOW brengt titels van Bandai Namco Europe naar de cloud, inclusief Little Nightmares-serie

Deze GFN Donderdag verwelkomt Bandai Namco Europe in de cloud. Samen met een handvol populaire titels, waaronder de Little Nightmares-serie, Get Even en 11-11 Memories Retold, begint een nieuw avontuur.

De veelgeprezen Little Nightmares-serie bestaat uit puzzelplatforms in een donkere, nachtmerrieachtige wereld. Stap gemakkelijk in de serie met de mogelijkheid om te streamen op meerdere apparaten en zonder je zorgen te maken over downloadtijden of systeemspecificaties. De Enhanced Edition van Little Nightmares II bevat ook RTX ON voor een extra laag griezelig realisme voor Ultimate- en Priority-leden.

We hebben ook een nieuwe manier om te streamen voor Ultimate-leden. Native 4K-streaming via GeForce NOW – zonder de noodzaak van een aparte console – is nu beschikbaar op geselecteerde LG 2023 Smart TV’s voor Ultimate-leden in meer dan 80 ondersteunde landen. Stream meer dan 1.000 games in pixel-perfecte 4K-resolutie, te beginnen met het previewen van de nu beschikbare nieuwe Ray Tracing: Overdrive Mode update voor Cyberpunk 2077.

Met nieuwe manieren om te streamen en nieuwe games om te spelen is het een druk weekend voor GeForce NOW-leden. Bekijk de volledige lijst met games van deze week om te zien wat er naast de Bandai Namco Europe-titels naar de cloud komt:

  • MORDHAU (Nieuwe release op Epic Games Store, gratis vanaf 13 april)
  • DE-EXIT – Eternal Matters (Nieuwe release op Steam, 14 april)
  • 11-11 Memories Retold (Steam)
  • canVERSE (Steam)
  • Get Even (Steam)
  • Little Nightmares (Steam)
  • Little Nightmares II (Steam)
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password