ed Dead Redemption en Undead Nightmare nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en PlayStation 4

Red Dead Redemption, hét westernavontuur van een generatie, en de baanbrekende zombiehorror-uitbreiding Undead Nightmare zijn nu voor het eerst verkrijgbaar voor Nintendo Switch en PlayStation 4, met backwards compatibility voor de PlayStation 5. Red Dead Redemption en Undead Nightmare gaan samen als één pakket  over de digitale toonbank van de Nintendo eShop en PlayStation Store. Een fysieke release volgt op 13 oktober.

Deze nieuwe conversies van de originele games zijn speciaal gemaakt voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. Beide versies hebben een framerate van 30 fps met een resolutie van maximaal 1080p op de Nintendo Switch en PlayStation 4, tot 4K op de PlayStation 4 Pro en volledige 4K op PlayStation 5 (via backwards compatibility).

Ze bevatten verder bonuscontent uit de Game of the Year Edition, waaronder de klassieke wapens Tomahawk, Explosive Rifle en Golden Guns, plus de outfits Savvy Merchant en Expert Hunter. Het speltype Hardcore voor Red Dead Redemption is eveneens inbegrepen, net als trofeeën voor PlayStation 4 en ingame-prestaties voor Nintendo Switch. De game ondersteunt nu ook de volgende nieuwe talen: Vereenvoudigd en traditioneel Chinees, Koreaans, Pools, Braziliaans-Portugees, Russisch en Latijns-Amerikaans Spaans boven op de al eerder ondersteunde talen.

Red Dead Redemption is een van de meest gelauwerde games aller tijden, met meer dan 170 Games of the Year Awards achter zijn naam. Het verhaal gaat over de voormalige outlaw John Marston, die door het uitgestrekte Amerikaanse westen en Mexico trekt om de laatst overgebleven leden van de beruchte Van der Linde-bende op te sporen in een poging zijn gezin te redden. Ga opnieuw of voor het eerst op in de gebeurtenissen die direct volgen op het epische verhaal over eer en loyaliteit uit Red Dead Redemption 2, de veelgeprezen kaskraker uit 2018.

Red Dead Redemption wordt begeleid door bekroonde muziek van Bill Elm en Woody Jackson, en de soundtrack van David Holmes bevat de onvergetelijke versie van ‘Far Away’ door José González. Luister hier naar de originele soundtrack van Red Dead Redemption, beschikbaar op populaire streamingdiensten zoals Apple Music en Spotify.

Red Dead Redemption bevat ook Undead Nightmare, de bewierookte verhaaluitbreiding die een nieuwe draai geeft aan de wereld van Red Dead Redemption. Marston moet een meedogenloze zombiehorde overleven en op zoek gaan naar een geneesmiddel in deze griezelige, bovennatuurlijke variant op het westerngenre.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password