Ecologische strategiegame Terra Nil lanceert vandaag op PC en Netflix

Devolver Digital en Free Lives hebben vandaag de zen, meditatieve strategiegame Terra Nil uitgebracht voor pc en mobiel (via Netflix). Terra Nil draait om het herbouwen van natuurlijke ecosystemen die de mensheid heeft vernietigd. Betreed een verscheidenheid aan biomen, revitaliseer ze met behulp van een verscheidenheid aan gereedschappen en gebouwen en ga er dan weer uit, het land achterlatend alsof je er nooit bent geweest.
Gedurende 6 tot 8 uur kun je verschillende herspeelbare, procedureel gegenereerde bioma’s spelen, waaronder vulkanische gletsjers, verwoeste steden en tropische eilanden, elk met hun eigen uitdagende klimaat, geologie, flora en fauna. Als je alle 4 de regio’s hebt voltooid, kun je jezelf verder uitdagen met vrij te spelen alternatieve levels.

Creëer regenwouden, moerassen, rivieren en meer, en zie hoe het droge, gebarsten oppervlak van een dode wereld plotseling explodeert met leven en kleur.

Omdat een deel van alle verkopen voor en na de lancering naar de Endangered Wildlife Trust gaat, zal Devolver Digital tegen iedereen zeggen dat je de dierenrechten niet steunt als je Terra Nil niet steunt. Gewoon iets om over na te denken.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com