Eco-horror puzzelplatformer One Last Breath komt op 28 maart naar de platforms PC, Switch, PlayStation en Xbox

Maniac Panda Games en Catness Games kondigen met trots aan dat hun aankomende 2,5D platformer/puzzler, over de zoektocht van aardgodin Gaia om het leven op een post-apocalyptische aarde te herstellen, op 28 maart uitkomt op pc, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox voor 17,99€. Tussen 21 en 27 maart geldt ook een digitale pre-orderprijs van 14,99 euro voor Xbox en Nintendo Switch. One Last Breath maakt gebruik van de kracht van Unreal Engine 5 en biedt een verrukkelijke wereld die even wonderlijk als angstaanjagend is.

One Last Breath is een 2.5D platformer/puzzler waarin je speelt als Gaia, een godin van de aarde geboren uit de allerlaatste adem van moeder natuur. Gaia is ontstaan in een post-apocalyptische aarde waar de mensheid bijna is verdwenen en het is aan Gaia om het leven op de planeet te herstellen. Maar wees gewaarschuwd, tientallen jaren van vervuiling en hebzucht hebben het land veranderd in een vijandige ruïne vol dodelijke afwijkingen.

Met Gaia’s krachten kan ze de omgeving naar haar hand zetten. Zo kan ze paden creëren met behulp van boomstammen of lianen oproepen om tussen kloven te hangen. Tijdens haar reis bezoekt ze verlaten fabrieken vol gevaarlijke, door mensen gemaakte obstakels die op mysterieuze wijze nog steeds operationeel zijn. In dit vervuilde landschap krioelt het van de mutanten die Gaia genadeloos zullen opjagen, dus je moet voorzichtig zijn als je de planeet wilt herstellen en de waarheid wilt achterhalen over wat er met de mensheid is gebeurd.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password