“Ebenezer and The Invisible World” gaat in de vakantieverkoop op alle platforms en komt nu in een nieuwe creatieve Fortnite-ervaring!

Ebenezer and The Invisible World, de handgetekende Metroidvania fantasy reimagination vervolg op Charles Dickens’ klassieke spookverhaal, A Christmas Carol, van Orbit Studio en Play on Worlds, maakt zich op voor een vlaag van feestdagen op Steam, Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One.

Nieuwe patches met bugfixes en andere verbeteringen zijn ook live gegaan op alle platforms.
Bovendien is er nu een nieuwe Fortnite Creative-ervaring, geïnspireerd op Ebenezer en de Invisible World, beschikbaar om te spelen!
Vergezel een hervormde Scrooge terwijl hij zich een weg baant door Victoriaans Londen op een bovennatuurlijke zoektocht om hebzucht te overwinnen en de kwetsbare arbeidersklasse te redden.

Gebruik een buitenaards arsenaal aan betoverde wapens en spookachtige vaardigheden op een labyrintische kaart met besneeuwde straten, hemelse zalen en afgrijselijke griezels om elke hoek.
Ervaar de spookachtige krachten van Ebenezer op een geheel nieuwe manier met een Ebenezer and the Invisible World-thema Superhero Free-for-All (FFA) in Fortnite Creative.
Kies uit vijf spoken in een geïnspireerd winters dorp, die elk een andere superkracht hebben, zoals extra gezondheid, snelheid of springvermogen, en neem het op tegen vijanden in snelle PvP-gevechten.

Zoek naar GHOST POWERS XMAS FFA – SCROOGE HUMBUG! of voer de eilandcode in: 4362-9341-3868 in Fortnite om in de vakantiestemming te komen!

De nieuwste patches voor Ebenezer en The Invisible World bevatten veel bugfixes en updates voor de levenskwaliteit van de game op alle platforms.
Deze updates omvatten verbeteringen aan gevechten, traversal, dialoog, UI en meer.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password