Eastward: Octopia aangekondigd voor PC en Switch

Pixpil en Chucklefish hebben Eastward: Octopia aan tijdens de Nintendo Direct van september, een DLC-uitbreiding voor Eastward die Sam en John volgt terwijl ze een vredig nieuw leven beginnen als boeren in een afgelegen bergdorpje.

Eastward speelt zich af in een parallelle wereld van Eastward zonder de gevaren van miasma: Octopia zien spelers zich naast Sam en John in het goede leven storten en een oud, verwaarloosd boerenland herstellen en nieuw leven inblazen in deze uitgebreide farm-sim DLC.

Spelers verbouwen gewassen, verzorgen vee en laten hun culinaire creativiteit de vrije loop met vers verbouwde producten om heerlijke nieuwe maaltijden te bereiden, die vervolgens worden opgeslagen in John’s Big Cookbook. Er zijn visplaatsen om te bezoeken, geesten om mee te praten en een kleurrijke cast van Oosterse personages om indruk te maken met John’s nieuwe recepten.

Naarmate de boerderij groeit, groeit ook de nabijgelegen stad. Spelers kunnen een verlaten kermisterrein omtoveren tot een bloeiende gemeenschap door huizen en winkels te bouwen en bekende NPC’s als nieuwe buren te verwelkomen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password