Earthlock 2 opnieuw onthuld met filmtrailer, nieuwe details over woestijnschepen en dynamische biomen

Onafhankelijke ontwikkelaar Snowcastle Games onthulde deze week hun herziene visie op de in ontwikkeling zijnde RPG, EARTHLOCK 2, met een gloednieuwe filmtrailer, samen met details over hoe je in de game woestijnen kunt transformeren in barstende oases vol leven en de controle kunt nemen over coole aanpasbare voertuigen genaamd Desert Ships.

In EARTHLOCK 2 sta je samen met een groep reizigers aan de afgrond van gevaar en glorie. Een uitgestrekte woestijn vol mysterie en mogelijkheden wacht op je om te verkennen en te transformeren in een Oase vol leven. Je verkent deze wereld met je trouwe Desert Ship. Het schip begint als een nederig vervoermiddel, maar met de tijd en moeite wordt het je mobiele uitvalsbasis en boezemt het angst in bij je vijanden in de woestijn. Word de meest formidabele ontdekkingsreiziger van Umbra!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password