EARTHLOCK 2 opnieuw onthuld met cinematic trailer, nieuwe details over woestijnschepen en dynamische biomen

Onafhankelijke ontwikkelaar Snowcastle Games heeft vandaag hun herziene visie op de in ontwikkeling zijnde RPG EARTHLOCK 2 onthuld met een gloednieuwe filmtrailer, samen met details over hoe je in de game woestijnen kunt transformeren in barstende oases vol leven en de controle kunt nemen over coole aanpasbare voertuigen, Desert Ships genaamd.

In EARTHLOCK 2 sta je samen met een groep reizigers aan de afgrond van gevaar en glorie. Een uitgestrekte woestijn vol mysterie en mogelijkheden wacht op je om te verkennen en te transformeren in een Oase vol leven. Je verkent deze wereld met je trouwe Desert Ship. Het schip begint als een nederig vervoermiddel, maar met de tijd en moeite wordt het je mobiele uitvalsbasis en boezemt het angst in bij je vijanden in de woestijn. Word de meest formidabele ontdekkingsreiziger van Umbra!

EARTHLOCK 2 bevat een dynamische ecosysteemsimulator waarin de spelwereld in de loop der tijd verandert en reageert op de acties van de speler. De Woestijn van Kor wordt jouw canvas dat je kunt beschilderen met nieuw leven, waardoor de wereld kleur en levendigheid krijgt. Dit nieuwe leven betekent nieuwe gevaren en uitdagingen waarmee je te maken krijgt en elke biome stelt andere eisen als je deze tot volle wasdom wilt laten komen. Dit is echter de moeite waard, dankzij de rijkdommen en schatten die je ontvangt om je op je avontuur te helpen.

Deze beloningen komen ten goede aan je Desert Ship, het voertuig dat de sleutel vormt tot je ervaring in EARTHLOCK 2. Dit aanpasbare apparaat is een transportmiddel, een mobiele basis en een wapen dat een afspiegeling van je reis wordt naarmate je het laat groeien en upgraden. Pas het aan je speelstijl aan, rekruteer avonturen om je bemanning te versterken, rust het uit met geavanceerde technologieën die het bestand maken tegen de barre elementen en rust het uit met voorzieningen die je helpen te overleven in de meedogenloze woestijn.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password