Early Access stadsbouwer Goblins of Elderstone komt 8 maart uit op Steam

Outerdawn heeft onthuld dat hun goblin survival city builder, Goblins of Elderstone, op 8 maart versie 1.0 van het spel zal uitbrengen. Na een succesvolle en informatieve Early Access-campagne is Goblins of Elderstone verfijnd en klaar voor de volledige release.
Goblins of Elderstone is een unieke stedenbouwer die elke goblin in een stam simuleert. Het is al meer dan 6 jaar in ontwikkeling en een toegewijd team van ontwikkelaars werkt hard om goblindromen om te zetten in goblinrealiteit. Na talloze updates, aanpassingen en wijzigingen is het spel eindelijk klaar voor een breder publiek.

Verander je jonge stam van een klein dorp in een rijk! In deze unieke kijk op het stedenbouwkundige genre moet je je niet alleen richten op het verzamelen van grondstoffen om structuren en de economie van je dorp op te bouwen, maar ook op het creëren van de religie en cultuur van de inwoners en ervoor zorgen dat in hun toenemende behoeften wordt voorzien. De dynamiek van de stammen is van groot belang: als je je kobolden goed behandelt, zullen ze (meestal) naar je luisteren, maar als je ze niet tevreden houdt, zullen ze rellen, stelen en elkaar vermoorden en zelfs het dorp platbranden. Daarnaast vereisen relaties met naburige stammen, winterse ondoden, avonturiershelden en zelfs de goden een vaste en diplomatieke hand. Je verstand en vaardigheid in de omgang met je goblins en het vermogen om te ruilen, om te kopen en af en toe te plunderen om je een weg te banen naar een rijke stam zullen succes betekenen in Goblins of Elderstone!

“Goblins of Elderstone is een werk van liefde; we hebben ons hart en ziel in de ontwikkeling ervan gestoken en we zijn zo enthousiast over de volledige release van het spel. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze trouwe spelers,” aldus Gustav Seymore, Studio Director voor Outerdawn. “Onze Goblin tribe gemeenschap is een integraal onderdeel geweest van ons ontwikkelingsproces en we zijn ze zo dankbaar voor hun steun, ga alsjeblieft genieten van versie 1.0, het is alles waar we op gehoopt hadden!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password