EA volgt situatie rond Cristiano Ronaldo zorgvuldig op

EA heeft laten weten dat het de situatie rond Cristiano Ronaldo nauwkeurig opvolgt. De stervoetballer werd recent door Kathryn Mayorga beschuldigd van verkrachting. Dat zou in 2009 gebeurd zijn in Las Vegas.

EA noemt de beschuldigingen “verontrustend” en stelt de situatie nauwkeurig op te volgen, aangezien het van zijn cover atleten en ambassadeurs verwacht dat ze zich gedragen naar de waarden van EA. Verkrachting hoort daar natuurlijk niet bij.

Cristiano Ronaldo is de cover ster van FIFA 19 en EA heeft stevig geïnvesteerd om hem het gezicht van de game te maken. Ook andere partijen, zoals sponsor Nike, lieten al weten verontrust te zijn omwille van de beschuldigingen en de situatie op de voet te volgen.

Zelf ontkent Cristiano Ronaldo de beschuldigingen. “Ik ontken met klem de beschuldigingen die tegen mij geuit worden,” liet hij via Twitter weten. “Verkrachting is een afschuwelijke misdaad die ingaat tegen alles wat ik ben en waar ik in geloof. Hoewel ik mijn naam wil zuiveren, weiger in het mediaspektakel te voeden dat gecreëerd is door mensen die zichzelf ten koste van mij willen promoten. Mijn zuiver geweten zal mij toestaan om in alle rust de resultaten van enig onderzoek af te wachten.”

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password