EA Sports zet zich verder in voor vrouwenvoetbal, gaat partnerships aan met bond en professionele competitie VS

Vandaag heeft Electronic Arts partnerships aangekondigd met de National Women’s Soccer League (NWSL), de belangrijkste professionele vrouwencompetitie in de VS, en de National Women’s Soccer League Players Association (NWSLPA). Deze partnerships vormen een belangrijk onderdeel van EA SPORTS’ voortdurende inzet om het vrouwenvoetbal vooruit te helpen en op authentieke wijze te vertegenwoordigen.

Vanaf 15 maart zijn alle 12 NWSL-teams op alle platforms aanwezig in het speltype Kick Off, Tournament Mode, Head to Head-seizoen / Co-op-seizoenen en Online Friendlies. In EA SPORTS FIFA 23 zullen ook vier NWSL-stadions beschikbaar zijn, samen met authentieke tenues, starheads, trofeeën en vieringen.

Het NWSL-seizoen 2023 begint op zaterdag 25 maart en alle 12 de teams komen in actie tijdens het openingsweekend. Zowel het reguliere seizoen als de 2023 UKG NWSL Challenge Cup zullen te zien zijn op de platforms van CBS Sports, waaronder The CBS Television Network, CBS Sports Network en Paramount+.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password