EA Sports UFC 5 nu wereldwijd verkrijgbaar

Electronic Arts  en UFC, ‘s werelds grootste organisatie voor gemengde vechtsporten en onderdeel van TKO Group Holdings hebben vandaag EA SPORTS UFC 5 wereldwijd uitgebracht op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De game maakt voor het eerst in de geschiedenis van de franchise gebruik van de Frostbite Engine en bevat minutieus gedetailleerde gelijkenissen van vechters en naadloze prestaties van 60 frames per seconde.

Schade in UFC 5 wordt weergegeven in visceraal detail met sportgetrouwe nauwkeurigheid. Meer dan 64.000 mogelijke gezichtsschadecombinaties, nieuwe vloeistoffysica en bloed- en zweetdeeltjes veranderen het uiterlijk van een vechter gedurende het gevecht. Met de Authentic Damage-functie van het Real Impact System vermindert een snee in het oog van de tegenstander zijn nauwkeurigheid bij het slaan en blokkeren door verminderd zicht, en wordt de mobiliteit belemmerd door een lage kuitblessure. In UFC 5 betreden spelers de wereldberoemde Octagon met extra strategische diepgang en mixed-martial-arts (MMA) realisme.

UFC 5 zit boordevol functies, waaronder:

Cinematic K.O. Replay: Eindes van gevechten worden weergegeven met intensievere beelden en verbeterde spanning. Gepresenteerd in super slow motion met filmische hoeken en belichting, de impact van het benadrukken van echte momenten herbeleeft UFC-drama. Dit is slechts een van de vele spannende toevoegingen aan de uitgebreide presentatiefuncties van UFC 5. Bekijk hier de officiële Presentation Deep-Dive trailer van 12 minuten voor meer.
Seamless Submissions: De première van het Seamless Submissions-mechanisme ontwikkelt het grappling-systeem met snellere overgangen en zonder minispellen om de gameplay zo vloeiend mogelijk te maken. Grapple Assist helpt beginners terwijl veteranen de diepte induiken. Seamless Submissions zorgt voor een soepelere, meer authentieke grondervaring voor grappling-fans.
Vechtweek: UFC 5 laat een vernieuwde live service zien die nauw verbonden is met de voortdurende eb en vloed van de verhaallijnen van de sport, met functies zoals Fight Week en Fight Picks gekoppeld aan echte UFC-evenementen.
Online speltype Carrière: Online Career bevat op vaardigheden gebaseerde matchmaking, divisieprogressie en titelachtervolgingen in vier divisies. Spelers kunnen in elke divisie met een andere Created Fighter strijden, waardoor spelers meerdere personageaanpassingen en Vanity Items kunnen laten zien. Bekijk hier de 10 minuten durende Game Modes Deep Dive trailer.
Dokterscontroles en onderbrekingen: Een ernstige blessure kan ervoor zorgen dat de scheidsrechter het gevecht onderbreekt voor een dokterscontrole. Als je er niet in slaagt om de schade af te schermen, kan dit leiden tot een doktersonderbreking, wat authentieke strategische uitdagingen toevoegt voor spelers die onder verhoogde druk staan.
Nieuwe stoten en sla-reacties: Nieuwe stootanimaties bootsen professionele heavy hitters en kickboksers na, met gevarieerde ground-and-pound ellebogen, draaibewegingen, body punches en kuitschoppen. Daarnaast zorgen de reactie-animaties en de botsingsfysica voor een betere beleving van de speler.
Alter ego’s: Alter Egos presenteert nieuwe versies van topvechters, met belangrijke carrièremomenten, unieke verschijningen en gerelateerde vaardigheden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password