EA SPORTS UFC 4 onthult nieuwe Career Mode-trailer

EA SPORTS heeft een nieuwe trailer voor UFC 4 uitgebracht die de vernieuwde carrièremodus, waarin spelers op reis gaan om de onbetwiste kampioen te worden, benadrukt. De UFC 4-carrièremodus gaat binnen en buiten de octagon voor een meeslepende ervaring waarbij alles, van vriendschappen en rivaliteit tot blessures en gewichtsklassen, meespeelt in de carrière van een vechter. Coach Davis helpt spelers hun weg te vinden door de geheel nieuwe Fighter Evolution and Relationship-systemen van de game, waarbij elke verhaallijn anders is.
UFC 4 is vanaf vrijdag 14 augustus wereldwijd beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Fans kunnen nu vooruitbestellen en bonuscontent ontvangen, waaronder zwaargewicht bokskampioenen, Tyson Fury en Anthony Joshua, samen met de Backyard en Kumite Customization Packs die in-game cosmetische items bezitten. Bovendien kunnen EA Access-leden een proefperiode voor vroege toegang tot UFC 4 krijgen en kunnen ze deelnemen aan pre-launch- en UFC 4-uitdagingen die in-game valuta ontgrendelen vanaf 7 augustus.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com