EA Sports NHL 24 nu wereldwijd verkrijgbaar

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag EA SPORTS NHL 24 uitgebracht, nu wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One. De gloednieuwe Exhaust Engine is gebaseerd op EA’s Frostbite-engine en introduceert de Sustained Pressure- en Goalie Fatigue-systemen voor levensechte ijshockeyintensiteit die de rush en vermoeidheid van hoge druk op het ijs tot leven brengen. De vernieuwde NHL 24 Physics-Based Contact-mechanica biedt realistisch contact tussen spelers en lichaamscontroles, waardoor de spelervaring nog intenser wordt.

NHL 24 zit boordevol nieuwe functies, waaronder:

  • Volledig vernieuwde gameplay-ervaring: EA SPORTS NHL heeft nog nooit zo intens gevoeld, met gloednieuwe gameplaymechanieken die de druk, het fysieke spel en de controle van authentieke actie op het ijs opvoeren. De gloednieuwe Exhaust Engine – aangedreven door Frostbite – bevat de Sustained Pressure- en Goalie Fatigue-systemen, die langere offensieve acties en tijd in het aanvalsvak belonen en een dynamische nieuwe laag van authenticiteit en spanning aan de game toevoegen. Spelers kunnen overal en altijd passen met Vision Passing en Total Control Skill Moves maakt het gebruik van highlight-reel moves intuïtiever en toegankelijker. Dit zijn nog maar een paar van de spannende gameplaylagen die zijn toegevoegd aan NHL 24, en spelers kunnen meer te weten komen door de 15 minuten durende deep dive trailer hier.
  • De meest dynamische wereld van Chel ooit: Spelers kunnen op meer manieren met elkaar in contact komen dan ooit tevoren met verbeterde Cross-Play‡, wat zal leiden tot betere matchmaking met spelers op verschillende platforms. Verbeteringen aan de Creation Zone geven spelers meer mogelijkheden om zich aan te passen, terwijl een update van de EASHL Playoffs een authentiek, gestroomlijnd do-or-die 16-game pad naar de titel introduceert, waardoor spelers rankingpunten kunnen verdienen terwijl ze hun weg door de bracket banen. NHL 24 introduceert ook de World of Chel Battle Pass, en spelers kunnen zich op gratis en premium niveau een weg banen door seizoenen boordevol actie. Kom meer te weten over de upgrades van World of Chel in de deep dive video hier.
  • Beleef historische hockeymomenten in Hockey Ultimate Team: NHL 24 introduceert HUT Moments, waarmee spelers iconische ijshockeymomenten kunnen naspelen, delen en volgen met behulp van een realtime systeem dat de voortgang van spelers bijwerkt op basis van voorwerpen, teams en on-ice acties. NHL 24 introduceert ook een nieuw real-time objective-tracking systeem, waardoor spelers hun doelen actief kunnen volgen en gefocust blijven op de spannende actie op het ijs. Kom meer te weten over Hockey Ultimate Team door hier de ruim acht minuten durende deep dive te bekijken.
  • Gemoderniseerde presentatie: Met NHL 24 gaan spelers nog meer op in het spel dankzij Flex Moments, met meer dan 75 nieuwe doelpunten, camerahoeken, belichting en aanpasbare vieringen, zodat spelers hun viering kunnen afstemmen op hun controller. NHL 24 bevat verbeterde reacties van het publiek om de intensiteit van ijshockey tot leven te brengen, en Dynamic Rink Boards breiden de augmented reality-uitzending uit en communiceren belangrijke momenten op het ijs. Lees meer over de gloednieuwe presentatie in NHL 24 in de bijna acht minuten durende video hier.

EA SPORTS NHL 24, ontwikkeld door EA Vancouver en EA Boekarest, heeft de classificatie E10+ en is nu verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S en op PlayStation 4 en Xbox One. De EA SPORTS NHL 24 X-Factor Edition* bevat de PlayStation 4 en PlayStation 5 of Xbox One en Xbox Series X|S versies van de game, drie dagen early access, 4600 NHL Points, exclusief Cale Makar spelersitem, HUT Power-Up Icoon naar keuze en WOC Battle Pass XP Modifier x5.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password