EA Sports NHL 23 nu beschikbaar

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) levert de meest sociale Chel-ervaring ooit in EA SPORTS NHL 23, nu wereldwijd verkrijgbaar. Dankzij de Frostbite-engine laat NHL 23 echt zien hoe spelers samen groter zijn, met de introductie van vrouwelijke spelers in Hockey Ultimate Team, nieuwe niveaus van authenticiteit, waaronder meer dan 500 nieuwe laatste-kans-spelanimaties en diepere aanpassingen in de franchisemodus die bij de lancering beschikbaar zijn, evenals cross-platform matchmaking die in november 2022 naar de game komt. Om de lancering te vieren, zullen coversterren Trevor Zegras en Sarah Nurse, met Hilary Knight, Cabbie Richards en Paul “Biz” Bissonnette, het opnemen tegen elkaar in een 3v3 HUT wedstrijd.

Voor het eerst kunnen leden van het IIHF Women’s National Team nu naast mannen spelen in hetzelfde HUT-team, wat betekent dat spelers Team Canada’s Sarah Nurse naast Ducks-fenome Trevor Zegras kunnen opstellen om hun eigen dreamteam van de beste spelers van de sport te maken. Naast de mogelijkheid om samen te spelen, blijven de nationale teams van zowel mannen als vrouwen een belangrijke rol spelen in het speltype, want spelers van het nationale team krijgen zowel basis- als master-items in HUT-evenementen. Spelers kunnen nu ook strijden in verschillende nieuwe roterende spelthema’s in HUT Rivals, en NHL 23 heeft drie nieuwe niveaus van HUT Rivals-beloningen geïntroduceerd op basis van overwinningen of winstreeksen.

NHL 23 maakt voor het tweede jaar gebruik van de Frostbite-engine, waardoor de franchise de meest authentieke en meeslepende ijshockeyervaring ooit blijft. Deze nieuwste versie van de franchise introduceert een volledig interactieve Stanley Cup Celebration, waarbij spelers kunnen kiezen wie de volgende keer de Cup krijgt terwijl het publiek feest viert met fonkels en confetti en het commentaar je keuze rechtvaardigt op basis van 65 complexe verhalen die nauwkeurig zijn afgestemd op je team. Daarnaast wordt de naam van je speler in de Stanley Cup geëtst in een sequentie na de wedstrijd. NHL 23 heeft ook belangrijke momenten zoals hattrickvieringen vernieuwd, waardoor ze een ongekend niveau van spelersaanpassing en -controle krijgen, evenals vernieuwde niveaus van Crowd Awareness en Moment to Moment Reactions die spelers als nooit tevoren in de actie onderdompelen. NHL 23 betekent een enorme sprong voorwaarts op het gebied van visuele rijkdom, met verbeterde details voor de personages, met een nieuw model voor de schaduw van de huid en cruciale details zoals de opeenhoping van zweet die de lichtreflectie in het spel verandert.

De toevoeging van Last Chance Puck Movement-gameplayanimaties zorgt voor opwinding op belangrijke momenten in het spel, met meer dan 500 nieuwe Stumble Action-animaties, losse pucks en verbeterde goalie AI. Waar contact in eerdere NHL-delen vaak resulteerde in een verlies van controle over de aanvallende speler, brengt Last Chance Puck Movement EA SPORTS NHL dichter bij de realiteit van ijshockey op het ijs door spelers in staat te stellen authentiek te reageren op contact en nog steeds dynamische plays op het moment zelf te creëren.

De introductie van cross-platform matchmaking in november 2022 zal de positie van NHL 23 als beste sociale ervaring verder versterken. Met cross-platform matchmaking kunnen spelers het opnemen tegen tegenstanders van dezelfde generatie console voor de World of Chel- en HUT-modi, waardoor grotere spelerspools ontstaan en de wachttijden korter worden, zodat spelers meer mogelijkheden hebben om het tegen elkaar op te nemen en minder tijd kwijt zijn aan wachten op het ijs. Meer informatie vind je hier.

Het door fans geliefde speltype Franchise keert terug naar NHL 23, nu met meer aanpassingsmogelijkheden dan ooit tevoren voor de meest toegewijde spelers om een Chel-ervaring op maat te ontwerpen. De nieuwe aanpassingsopties omvatten aanpassingen aan het aantal teams, gespeelde wedstrijden, divisies, conferenties, play-offrondes, de salarisplafonds van de competitie en meer.

EA SPORTS NHL blijft de migratie van HUT-content aanbieden om een soepele ervaring te garanderen voor spelers van verschillende generaties consoles. Na een update in november kunnen spelers die NHL 23 gaan spelen op PlayStation 4 of Xbox One hun HUT Team waarde en voortgang overzetten naar de volgende generatie van hun respectievelijke platforms in PlayStation 5 of Xbox Series X|S.

EA SPORTS NHL 23, ontwikkeld door EA Vancouver en EA Boekarest, heeft een E10+ rating en is nu beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S, evenals PlayStation 4 en Xbox One. De EA SPORTS NHL 23 X-Factor Edition is nu ook verkrijgbaar en bevat de PlayStation 4 en PlayStation 5 of Xbox One en Xbox Series X|S versies van de game, 4600 NHL Points, vijf World of Chel X-Factor Zone Ability Unlocks, twee Be A Pro X-Factor slot unlocks en XP Boost en Bonus Trait punten.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password