EA Sports Madden NFL 24 dit weekend gratis speelbaar, vestigt nieuw verkooprecord

Electronic Arts viert de aftrap van het NFL-seizoen 2023 door football fans overal ter wereld uit te nodigen om EA SPORTS Madden NFL 24 te spelen via een wereldwijde proefversie, tijdens een Free Play Weekend, van 7 tot en met 10 september op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5. Spelers op Xbox Series X|S en PS5-platforms kunnen de nieuwe niveaus van controle en realisme ervaren die worden geleverd door verhoogde gameplay, samen met het plezier van minigames en de diepte van Superstar Mode, Franchise Mode en meer. NFL-fans die met hun hoofd bij de aftrap van het seizoen willen zijn, kunnen genieten van de nieuwe Madden NFL 24 NFL+ Edition (beschikbaar tot 10 oktober), die fans een unieke kans biedt om alle NFL-actie te spelen en te bekijken door toegang te krijgen tot Madden NFL 24 en 3 maanden NFL+ Premium, de direct-to-consumer service van de NFL.

Madden NFL blijft meer football fans verwelkomen in de game – Madden NFL 24 vestigde in één week een franchiserecord voor verkochte digitale eenheden, zag een toename van 36 procent in gespeelde games en trok meer spelers tijdens de eerste week van de lancering in vergelijking met Madden NFL 23. Door het toegenomen spelverloop kwamen verschillende trends naar voren. Door het toegenomen spel kwamen er verschillende trends naar voren die laten zien wie volgens fans dit seizoen de grootste impact zou kunnen hebben:

  • Coveratleet Josh Allen was voor het tweede achtereenvolgende jaar de topquarterback en had meer dan twee keer zoveel passer touchdowns als runner-up Patrick Mahomes.
  • De Ravens stegen naar het meest gebruikte team dankzij een toename van 180 procent in het gebruik ten opzichte van vorig jaar; de nieuw toegevoegde Odell Beckham Jr. had de meeste touchdown catches en Lamar Jackson (#4) belandde in de top-vijf van quarterbacks.
  • Spelers beschouwden de AFC North als een divisie om in de gaten te houden, met drie teams die het populairst waren in de game (Ravens #1, Bengals #2, Steelers #4) en twee conflicten binnen de divisie (Ravens-Steelers #1, Bengals-Ravens #4) als de meest voorkomende matchups.
  • Jonathan Taylor was de beste running back in de game, de onlangs overgestapte Jalen Ramsey leidde in onderscheppingen en Aaron Donald had de meeste sacks op zijn naam staan.

Nieuwe content in Madden NFL 24 deze week omvat de release van de zes nummers tellende EP, CROWD CONTROL, die ook beschikbaar is op alle DSP’s. CROWD CONTROL bevat Pro Bowler Darren Waller (N.Y. Giants), viervoudig Pro Bowler Terron Armstead (Miami Dolphins), Ray-Ray McCloud (S.F. 49ers), drievoudig Pro Bowler Melvin Ingram en Pro Bowler DJ Chark (Carolina Panthers). De spelers treden op samen met hiphopsterren Rob49, Jay Rock, That Mexican OT en Lebra Jolie, en het album bevat productie van EST Gee en Turbo terwijl GRAMMY Award-winnaar Derrick Milano fungeert als uitvoerend producent.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password