EA SPORTS Madden NFL 23 is nu overal verkrijgbaar

Het begin van het National Football League (NFL)-seizoen 2022 staat voor de deur en vandaag heeft Electronic Arts EA SPORTS Madden NFL 23 wereldwijd uitgebracht voor de Sony PlayStation®5, Microsoft Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc via de EA app voor Windows, Origin, Steam en de Epic Games Store. Met een ode aan de naamgever Coach John Madden op alle covers en gedreven door de spelbrede impact van het FieldSENSE Gameplay System op de PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versies levert Madden NFL 23 de meest authentieke 11v11 footballsimulatie-ervaring tot nu toe.
FieldSENSE legt een nieuwe basis voor consistente, ultra-realistische gameplay, waardoor spelers op de sticks kunnen laten zien hoe goed ze zijn. FieldSENSE zorgt voor meer realisme op het veld met animatie-vertakkingstechnologie die Hit Everything in staat stelt om interacties in de verdediging te herdefiniëren, terwijl spelers met nieuwe mechanismen, zoals 360 Cuts, direct van richting kunnen veranderen met baldragers, en via Skill Based Passing volledige controle krijgen om de bal precies te plaatsen waar ze willen. Bovendien zorgen verbeteringen in de core gameplay-systemen voor een nieuw evenwicht met upgrades voor defensieve dekkingen, de pass rush en het dekken van mobiele quarterbacks.

“Coach Maddens aanhoudende liefde voor football heeft de sport voor altijd vormgegeven, en we zijn allemaal trots op het feit dat we miljoenen spelers kunnen blijven verwelkomen om die passie te ervaren via Madden NFL”, aldus Cam Weber, EVP en Group GM van EA SPORTS. “We willen graag een nieuwe generatie fans kennis laten maken met de baanbrekende niveaus van authenticiteit en realistische gameplay in Madden NFL 23, allemaal geïnspireerd door Coach Madden.”

Een nauwkeurige representatie van de NFL en haar spelers via de samenwerking tussen EA en de NFL Players Association en OneTeam Partners staat centraal bij Madden NFL. In Madden NFL 23 wordt de authenticiteit tijdens de match vergroot met nieuwe Player Body Types, de toevoeging van nieuwe spelers- en coach-gelijkenissen direct na de lancering en gedurende het seizoen, en opnieuw gemaakte uitrustingen met nieuwe NFL player full body- en gameday-scans. Franchise-modus profiteert van gloednieuwe Free Agency- en Contract-verbeteringen met de toevoeging van Player Tags en Motivations die de besluitvorming van spelers stimuleren, Scouting verbeteren en voor een betere Trade Logic zorgen. Ondertussen kunnen fans via Face of the Franchise: The League kiezen uit vijf vaardigheidsposities om een legendarische NFL-carrière op te bouwen, terwijl ze proberen lid te worden van de Madden NFL 99 Club. In Madden Ultimate Team kunnen fans vereenvoudigde teambuilding verkennen en spelen wanneer ze maar willen, terwijl ze hun krachtigste selectie met actuele en legendarische NFL-sterren samenstellen. The Yard en Superstar KO keren beide terug voor spelers die snel even een leuk potje met vrienden willen spelen waarin de normale regels niet van toepassing zijn.

Madden NFL 23 Mobile keert voor het negende seizoen terug met de meest authentieke en meeslepende NFL-ervaring op mobiel. Spelers worden getrakteerd op een scala aan verbeteringen in de gameplay en graphics, waaronder progressie die je naar het volgende jaar kunt meenemen; een bijgewerkt transferportaal om je team te levelen; en mobile-first visuele verbeteringen, zoals nieuwe lichaams sculpturen, weerinstellingen, jumbotron-animaties en verlichting.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password