EA Sports Madden NFL 21 en FIFA 21 vanaf 4 december op next-gen consoles

Vandaag kondigde Electronic Arts aan dat de next-gen-versies van EA SPORTS Madden NFL 21 en FIFA 21 op 4 december wereldwijd beschikbaar zullen zijn. EA SPORTS blijft met de meest meeslepende en authentieke ervaringen haar kracht tonen in de presentatie van wat de nieuwe hardware van elke consolegeneratie te bieden heeft, waaronder razendsnelle laadtijden, de meest realistische, vloeiende spelersbeweging ooit in een EA SPORTS-titel, authentieke wedstrijdervaringen in stadions en ongekend gedetailleerde spelers, die mogelijk gemaakt worden door deferred rendering en belichting. De games op de PlayStation 5 zullen ook haptische functionaliteit krijgen dankzij de nieuwe DualSense-controller.

EA SPORTS biedt ongekend voordeel aan spelers die Madden NFL 21 en FIFA 21 nu willen spelen en blijven genieten van hun ervaring op de nieuwe consoles. Spelers die Madden NFL 21 of FIFA 21 voor Xbox One en/of Playstation 4 kopen of al gekocht hebben tussen nu en de lancering van Madden NFL 22 en FIFA 22 ontvangen gratis de Xbox Series X|S- en/of PlayStation 5-versie van de game die ze hebben gekocht zodra de nieuwe games in december worden uitgebracht. Spelers behouden hun voortgang en content in Ultimate Team™, The Yard en beide Franchise-modi in Madden NFL 21, en hun voortgang en content in Ultimate Team en Volta Voetbal in FIFA 21. De komende weken wordt meer informatie over Madden NFL 21en FIFA 21 onthuld.

“Met elke consolegeneratie vervaagt EA SPORTS meer van de lijn tussen virtueel en reëel in onze games. De volgende generatie versies van Madden NFL 21 en FIFA 21 bieden verbluffende, meeslepende en authentieke belevingen, waardoor spelers sport op een nog hoger niveau kunnen ervaren”, zei Cam Weber, EVP en Group GM van EA SPORTS. “Door de geweldige kracht van Xbox Series X|S en PlayStation 5 zijn we in staat geweest om toonaangevende gameplay en vooruitgang in content te creëren, waardoor onze spelers zich steeds nauwer verbonden voelen met hun favoriete sport.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password