EA SPORTS maakt de twaalfde man van het FIFA 23 Team of the Year bekend

EA SPORTS heeft vandaag bevestigd dat Erling Haaland van Manchester City de twaalfde man van het FIFA 23 Team of The Year (TOTY) is geworden en daarmee de laatste plaats inneemt in het TOTY. Na de bekendmaking van het EA SPORTS FIFA TOTY XI konden fans in-game stemmen op hun favoriete twaalfde man en die speler die nu is toegevoegd aan het TOTY-collectief.

Fans konden stemmen in FIFA Ultimate Team™. Hier behaalde Haaland 60% van de stemmen en passeerde daarmee Federico Valverde van Real Madrid en ploeggenoot João Cancelo van Manchester City. De statistieken van Haaland waren verbazingwekkend in 2022: 37 doelpunten in 32 wedstrijden, 120 schoten en 34 gecreëerde kansen. Haaland begon zijn Manchester City-carrière met een knaller: hij verbrak het record van meeste doelpunten in de eerste 5 (9) en 10 (15) Premier League wedstrijden en werd daarnaast ook de eerste speler die in de eerste 4 uitwedstrijden scoorde.

Haaland’s TOTY-item zal vanaf vandaag, vrijdag 27 januari, beschikbaar zijn in FUT.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password