EA Sports kondigt Super Mega Baseball 4 aan, verkrijgbaar vanaf 2 juni

Electronic Arts en EA SPORTS blijven fans dichter bij de sporten brengen waar ze van houden door middel van nieuwe interactieve ervaringen. Vandaag heeft EA SPORTS Super Mega Baseball 4 aangekondigd, dat de grootste en beste delen van honkbal biedt met de kenmerkende humoristische stijl en meeslepende gameplay van de serie. Voor het eerst in de serie kunnen fans van Super Mega Baseball spelen met meer dan 200 legendarische honkbalprofessionals, zoals David “Big Papi” Ortiz, Jose Bautista, Babe Ruth, Hank Aaron en meer, naast de geliefde Super Mega League All Stars. Honkbal Hall of Famer David Ortiz is ook de allereerste coveratleet van de franchise voor Super Mega Baseball 4, die wereldwijd lanceert op 2 juni op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC via Steam met cross-gen en cross-platform play.

EA SPORTS blijft de toekomst van interactieve sportervaringen vormgeven met Super Mega Baseball 4 – de eerste honkbalervaring van EA SPORTS op HD-platforms in meer dan tien jaar en de tweede honkbalervaring van EA SPORTS die in 2023 wordt uitgebracht. Super Mega Baseball 4 wordt gekenmerkt door een complete line-up van topfuncties waar de community om vraagt en zes geheel nieuwe stadions. Elke hoek van Super Mega Baseball 4 ziet er beter uit dan ooit, met de belangrijkste presentatie-upgrade in de geschiedenis van de serie en nieuwe gameplay-diepgang.

Het spel bevat een scala aan nieuwe functies in basismodi zoals Tentoonstelling, Franchise, Pennant Race, Seizoen en Online Leagues, waaronder:

  • Honkballegendes: Meer dan 200 honkballegendes zijn geïntegreerd in Super Mega Baseball 4, naast het geliefde Super Mega Baseball Speel in een competitie van honkballegendes met teams georganiseerd per tijdperk, of mix dingen met Shuffle Draft, een nieuwe functie waarmee je zowel Legends als Super Mega All-Stars kunt opstellen om een uniek rooster te maken.
  • Nieuwe platformen en cross-play: Super Mega Baseball 4 wordt voor het eerst uitgebreid naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S, inclusief alle belangrijke cross-play in Pennant Race en Online Leagues op nieuwe platformen, evenals PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.
  • Belangrijkste verzoeken van de gemeenschap: Van de gloednieuwe op Shuffle Draft geïnspireerde deckbuildingfunctie tot uitgebreide spelerseigenschappen en een nieuw teamchemiesysteem die een nieuwe laag strategie toevoegen; tientallen door fans gevraagde upgrades – automatische vrije lopen en lopers, twee-weg spelers, uitgebreide bullpens, aanpasbare vrije agentenpools en meer – voegen samen nieuwe gameplay-diepte toe.
  • Beelden: Ervaar authentiek, filmisch honkbal, aangedreven door nieuwe camera’s, cutscene-animaties en verlichting zorgt voor een levensechte omgeving in elk stadion.
  • Audio: Nieuw publiek, voice-over en foley audio geven het geluid in de hele game een flinke upgrade, van de thuisplaat tot de tribunes. Bovendien worden spelers ondergedompeld in de geluiden van honkbal met een geheel nieuwe soundtrack met gelicenseerde en originele muziek.

Reserveer* de Super Mega Baseball 4 Ballpark Edition om drie dagen eerder toegang te krijgen en drie extra stadions, waaronder Peril Point bij de lancering, en Ciudad de Colores en Castillo Arena in respectievelijk juli en augustus.† Driedaagse eerdere toegang is niet beschikbaar op Nintendo Switch. Pre-order aanbieding voor PS4™ en PS5™ platforms alleen geldig in de VS en Canada. Pre-order aanbieding vervalt op 2 juni 2023. Wissel het aanbod in voor 30 mei 2023 om de volledige duur van de driedaagse vroege toegang te ontvangen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password