EA SPORTS FIFA 23 Viert The World’s Game met HyperMotion2 Technology, Vrouwenvoetbal in Clubverband, en Twee FIFA World Cups

Electronic Arts onthulde vandaag EA SPORTS FIFA 23 en de volgende evolutie van HyperMotion2 technologie, en creëert daarmee een nieuwe standaard in realistische en immersieve gameplay op het veld. FIFA 23 zal tijdens de lancering voor de eerste keer clubteams bevatten in vrouwenvoetbal met de Barclays Women’s Super League & Division 1 Arkema, waarmee het zijn positie als authentiekste voetbalervaring ter wereld verstevigt. Spelers kunnen ook het hoogtepunt van het internationale voetbal van zowel de mannen als vrouwen beleven in FIFA 23 met de FIFA World Cup Qatar 2022 en de FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023 als post-launch updates, zonder bijkomende kosten. Cross-play features zullen voetbalfans gaan verbinden als nooit tevoren, deze zullen beschikbaar zijn in verschillende online game modes in FIFA 23.
Pre-orders zijn nu beschikbaar voor FIFA 23 die uitkomt voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4, en Xbox One op 30 september. Early access voor FIFA 23 Ultimate Edition begint op 27 september, 2022.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password