EA SPORTS FC MOBILE trapt af op 26 september, kom meer te weten in nieuwe deep dive

EA SPORTS FC Mobile wordt op 26 september officieel gelanceerd via de App Store en Play Store op Android- en iOS-apparaten. Voor bestaande gebruikers zal EA SPORTS FC Mobile beschikbaar zijn als gratis update zonder dat ze opnieuw hoeven te downloaden.

Spelers die de game voor 26 september downloaden, krijgen de status FC MOBILE Founder om voordelen vrij te spelen, waaronder speciale in-game spelersitems voor EA SPORTS FC MOBILE bij de lancering. Kijk hier voor meer informatie over EA SPORTS FC Mobile Founders.

Zoals in augustus werd aangekondigd, zal Vinicius Jr. de coverster van EA SPORTS FC Mobile zijn, terwijl de nieuwe intuïtieve besturing van de gameplay een nieuw niveau van beleving voor spelers introduceert. De game biedt een ongeëvenaarde authentieke voetbalervaring op mobiele apparaten met meer dan 15.000 volledig gelicenseerde spelers in 650 teams en meer dan 30 competities, waaronder de UEFA Champions League, Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga en nog veel meer.

Wat EA SPORTS FC Mobile op het veld brengt

Gameplay
EA SPORTS heeft de manier waarop mensen voetbal spelen en ervan genieten veranderd en een revolutie ontketend op het gebied van geavanceerde technologieën. Dit betekent dat EA SPORTS FC™ Mobile in elke wedstrijd gameplay van het hoogste niveau biedt. Hier zijn een paar van de gameplayhoogtepunten die spelers kunnen verwachten.

  • Impactbediening: Introduceer de enorm bevredigende Power Shot, krachtige Hard Tackle en Knock On, die voor het eerst naar mobiel worden gebracht.
  • Elite Schietsysteem: Diepte en strategie in het spel worden opgefrist door de context van het schieten, de set pieces en een vernieuwde animatie van de fysica van het doelnet.
  • Echte persoonlijkheid van spelers: Spelers onderscheiden zich meer dan ooit met een grotere Attribute Impact en authentieke Star Player Run Styles.
  • Dynamische spelsnelheid: De gameplay is gevarieerder dankzij updates voor tempo en dribbelen, met een speciale balans tussen dribbelen en verdedigen.
  • Balancering en bugfixes: Er zijn verbeteringen aangebracht aan de balans tussen vaardigheidsmoves, voorzetten en kopballen, de AI van de keeper en de conditie van het middenspel.

Beeld & geluid
EA SPORTS FC Mobile krijgt een aantal geweldige nieuwe visuele en audio-updates om de ongeëvenaarde authentieke voetbalervaring te creëren voor spelers op mobiele apparaten.

De game biedt uitgebreide visuele upgrades zodat spelers helemaal opgaan in de game. Van een opgefriste uitzending met nieuwe camerahoeken tot directe set pieces en verbeterde doelpuntenherhalingen, spelers krijgen het gevoel dat ze zelf bij de wedstrijd betrokken zijn. De updates omvatten:

  • Nieuwe camerahoeken: Onze gloednieuwe EA SPORTS-camera zorgt voor een meer uitgezonden look en feel en laat je als nooit tevoren genieten van de sfeer in het stadion. Nieuwe set piece-camera’s, waaronder voor directe set pieces, tactische set pieces en zelfs doeltrappen, zijn ook aangepast voor het mobiele platform, zodat spelers hun gebaren zorgvuldiger kunnen tekenen. Er zijn ook verbeterde herhalingen van doelpunten toegevoegd, zodat spelers hun wonderbaarlijke treffers kunnen vieren door ze opnieuw te bekijken in boeiende herhalingscamera’s.
  • Dynamische HUD: We hebben ook de HUD tijdens de wedstrijd vernieuwd om reactieve en aangepaste informatie weer te geven en spelers nog meer onder te dompelen in het spel. De dynamische HUD simuleert nu uitzendingen van topcompetities met veel meer natuurgetrouwheid.
  • Bijgewerkte stadionbeelden: We hebben de visuele kwaliteit van de stadions aanzienlijk verbeterd, waardoor ze gedetailleerder en realistischer tot leven komen. Van verbeterd veldgras en meer gedetailleerde mensenmassa’s tot dynamische reclameborden voor spelers.

EA SPORTS FC Mobile biedt een schat aan audio-upgrades om spelers het gevoel te geven dat ze midden op het veld staan. Van het geluid van de bal die het net raakt na een Power Shot tot het gebrul van het publiek als spelers het doel naderen, we hebben de geluidseffecten verbeterd voor een meeslepende audiogame-ervaring. De updates omvatten:

  • Updates voor commentaar: Spelers kunnen genieten van meer authentiek commentaar dat de uitzending tot leven brengt. Er zijn meer realtime reacties en analyses met play-by-play-verslaggeving toegevoegd om nog meer diepte toe te voegen aan de wedstrijdervaring van spelers.
  • Stadion-updates: We hebben een schat aan functies toegevoegd om de meest authentieke mobiele ervaring ooit te creëren. Van teamspecifieke gezangen tot stadionomroepers en verbeterde doelnetgeluiden, elke functie klinkt krachtiger dan ooit. Dankzij de Dynamic Crowd-functie kunnen spelers het gejuich van het publiek horen toenemen naarmate spelers dichter bij een doelpunt komen.

Kleedkamer
De kleedkamer van EA SPORTS FC Mobile is een nieuwe functie – specifiek gericht op het thema ‘aanpassen’ – om de ervaring van elke speler persoonlijker dan ooit te maken.

Spelers kunnen hun team en spelers aanpassen aan hun voorkeursstijl. Vervolgens kunnen spelers de rugnummers van sterspelers en het uiterlijk van hun outfit aanpassen, inclusief de lengte van hun sokken, de lengte van hun mouwen en de manier waarop ze hun shirt instoppen.

In Club Identity kunnen fans hun persoonlijke touch toevoegen aan Ultimate Team met hun keuze voor Club Crest, User Logo, Bal en Emotes.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password