EA SPORTS FC is het officiële platform voor de UEFA eEURO

EA SPORTS FC wordt het officiële platform voor het eEURO-toernooi van de UEFA, een esportcompetitie met de beste Europese EA SPORTS FC-spelers die de nationale teams van de UEFA vertegenwoordigen.

De eEURO is een jaarlijkse internationale esportscompetitie waarin spelers kunnen meedoen aan het esports kampioenschap voor nationale teams van de Europese elite.

De deelname van meer dan 50 nationale UEFA-teams is al bevestigd. Het UEFA eEURO 2024 toernooi begint met online kwalificatietoernooien in maart 2024 in de aanloop naar de finale van het kampioenschap, die in juli 2024 wordt gespeeld.

Voorafgaand aan de eEURO-kwalificatiefases selecteren nationale teams een esports-speler om hen tijdens de competitie te vertegenwoordigen. Elk land bepaalt zijn eigen selectiemechanisme en veel landen organiseren selectietoernooien om EA SPORTS FC 24-spelers de kans te geven om namens hun land mee te doen.

Voor bepaalde landen zijn er in januari 2024 op speciale data nationale selectietoernooien voor spelers om te bepalen welke esports-speler zij vertegenwoordigen. De registratie voor de nationale teamselectietoernooien is nu live, samen met de volledige lijst van bevestigde deelnemende landen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password