EA Sports FC Futures lanceert gratis online training in samenwerking met UEFA

Electronic Arts heeft officieel aangekondigd dat de gratis digitale bibliotheek met trainingsoefeningen nu live is. Met de gecombineerde expertise van EA SPORTS FC-productontwikkelaars en UEFA-voetbalcoaches is een reeks iconische oefeningen uit de game opnieuw ontworpen om te worden nagebootst op het echte veld als onderdeel van het EA SPORTS FC FUTURES-initiatief, dat is bedoeld om op een zinvolle manier te investeren in voetbal op gemeenschapsniveau met als doel het spel voor iedereen te laten groeien.

In de trainingsvideo’s worden bekende voetbaloefeningen uit de EA SPORTS FC 24-game uitgesplitst. Ze zijn bedoeld voor gebruik in echte trainingssessies en helpen sporters hun prestaties op het veld te verbeteren. De trainingsoefeningen worden ingesproken door deskundige coaches die tips en begeleiding geven en zijn nu hier online beschikbaar in zes verschillende talen.

EA SPORTS onthulde ook een groeiende lijst van 12 FC FUTURES-ambassadeurs, waaronder voetbalcoaches en legendes die de ambitie delen om voetbal op gemeenschapsniveau wereldwijd te ontwikkelen. De lijst bevat Dejan Kulusevski, Vero Boquete, Zico, Marta, Gianfranco Zola, Bixente Lizarazu, Patrizia Panico en Simone Laudehr naast de bestaande all-star line-up van FC FUTURES-ambassadeurs: Ian Wright, Emma Hayes, Laura Georges en Fernando Morientes.

De trainingen en coaches werden op 13 oktober aangekondigd tijdens het UEFA Grassroots Festival of Football powered by EA SPORTS FC in Stockholm. Het festival bracht jonge mannelijke en vrouwelijke voetballers van lokale scholen en clubs samen die deelnamen aan kleine wedstrijden en vaardigheidsuitdagingen geïnspireerd door de nieuw gelanceerde trainingspraktijken. Het doel van het festival was om het voetbalspel aan de basis en de waarden van voetbal op gemeenschapsniveau te promoten en tegelijkertijd te laten zien dat de digitale spelervaring een echte en positieve impact kan hebben op de fysieke voetbalontwikkeling en een diepere liefde voor het spel kan inspireren.

FC FUTURES-ambassadeur en Tottenham Hotspur/Zweedse vleugelspeler Dejan Kulusevski nam deel aan de coachingsessies en gaf de hele dag door zijn eigen tips en trucs aan jonge spelers. De aanwezigen werden ook getrakteerd op speciale virtuele boodschappen van Fridolina Rolfö, Magdalena Eriksson en Olivia Schough. Om lokale clubs, liefdadigheidsinstellingen en scholen te steunen, stelt EA SPORTS FC FUTURES ook materiaal ter beschikking waarmee coaches de volgende generatie kunnen trainen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password