EA Sports FC bouwt voort op visie voor het spel van de wereld met meeslepende nieuwe gameplay in EA Sports FC mobile

Vandaag kondigde Electronics Arts EA SPORTS FC MOBILE aan, dat op 26 september wereldwijd wordt gelanceerd. De intuïtieve besturing van de gameplay zorgt voor een nieuw niveau van immersie in The World’s Game op mobiele apparaten. Voor bestaande spelers wordt EA SPORTS FC MOBILE uitgebracht als een gratis update, zonder dat ze opnieuw hoeven te downloaden op hun apparaat.
Zoals eerder deze week op Instagram werd onthuld, debuteert Real Madrid-vinger Vini Jr. als allereerste coverster van EA SPORTS FC MOBILE. Fans van Vini Jr. zullen zijn authentieke loopstijl ervaren, die in de game tot leven wordt gebracht door True Player Personality, geaccentueerd door de herziene Impact Controls waarmee spelers het veld kunnen beheersen en hun eigen positiespel kunnen laten zien.

“Ik vind het geweldig om de coverster te zijn van EA SPORTS FC MOBILE en kijk ernaar uit om deze opwinding te delen met fans over de hele wereld”, aldus Vini Jr. Voetbal is meer dan alleen een sport en het is een droom om een rol te spelen en meer mensen uit te nodigen voor dit feest.

EA SPORTS FC MOBILE dompelt spelers onder in gameplay van een hoger niveau, met belangrijke functies zoals:

Echte spelerspersoonlijkheid: De meest herkenbare spelers ter wereld komen tot leven met True Player Personality. Authentieke loopstijlen, strafschophoudingen en vieringen voor bepaalde spelers brengen EA SPORTS FC MOBILE naar een nieuw niveau van authenticiteit.
Dynamische spelsnelheid: Mobiele en tactiele spelsnelheid, voor meer persoonlijkheid van de speler en meer impact van de attributen op het veld.
Elite-schietsysteem: Dankzij het vernieuwde schietsysteem kunnen spelers hun stempel drukken op het scorebord. Voel je beloond als je slimme beslissingen neemt, zowel binnen als buiten het strafschopgebied, bij een voorzet of vanaf de volley. Bestuur je favoriete aanvallers en stoot je team naar de overwinning.
Inslagbediening:
Power Shot: Laat een krachtig schot los dat keepers naar lucht laat happen. Laad je schot als je in de ruimte staat om het volledige potentieel van Power Shot te benutten. Balanceer het risico en de beloning van Power Shot om je tegenstander te verwoesten en de leiding te nemen.
Knock On Dribbel: Breng je snelle dribbelaars sneller op topsnelheid door de bal de ruimte in te dribbelen. Maak gebruik van de hoge verdedigingslinie van je tegenstander door je snelle aanvallers vloeiend vooruit te laten dribbelen. Dribbelen met echte speedsters krijgt een heel nieuw gevoel.
Harde tackle: Laat je aanwezigheid voelen en laat je dominantie gelden in de verdediging en op het middenveld door een harde tackle in te zetten. Scheid de aanvallers van je tegenstander van de bal of blokkeer ze op het laatste moment met de nieuwe harde tackles.

“We zijn ongelofelijk enthousiast om spelers op mobiel, online en console uit te nodigen om samen met ons aan deze nieuwe reis voor The World’s Game met EA SPORTS FC te beginnen”, zegt Nick Wlodyka, SVP & GM, EA SPORTS FC. “Onze focus ligt op het ontmoeten van onze uitgebreide spelersgemeenschap waar ze zijn en hoe ze spelen in ons EA SPORTS FC ecosysteem, en we zetten dit perspectief om in actie met meer ervaringen die binnenkort worden aangekondigd.”

Om een nieuw tijdperk in te luiden op EA SPORTS FC MOBILE, worden bestaande mobiele spelers uitgenodigd om een FC MOBILE Founder te worden voordat de game lanceert via de huidige app, zonder dat ze opnieuw hoeven te downloaden. Spelers die van 24 augustus tot 26 september 2023 deelnemen aan het Founders-evenement, krijgen de FC MOBILE Founder-status waarmee ze voordelen kunnen vrijspelen, waaronder speciale in-game spelersitems voor EA SPORTS FC MOBILE bij de lancering. Meer details worden hier bekendgemaakt.

Verder nieuws rondom EA SPORTS FC werd gedeeld door de aankondiging dat EA SPORTS FC ONLINE 53 miljoen of meer spelers heeft bereikt in Korea, China, Thailand en Vietnam. EA SPORTS FC ONLINE is de beste gratis te spelen voetbalspelervaring in Azië en zal ook worden erkend als een officiële medaillediscipline tijdens de XIX Asian Games, die later dit jaar in Hangzhou worden gehouden.

EA SPORTS FC MOBILE en EA SPORTS FC ONLINE zullen samen met EA SPORTS FC 24 een nieuw begin markeren voor de toekomst van voetbal om honderden miljoenen fans met elkaar in contact te brengen via console, mobiel, online en esports-producten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password