EA SPORTS FC 24 verwelkomt The Rolling Stones en voegt acht nieuwe songs toe aan soundtrack

EA SPORTS FC verwelkomt The Rolling Stones in EA SPORTS FC 24 en werkt samen aan het ontwerp van hun in-game outfit. Artiestenkits van Obongjayar en Michaël Brun zijn nu ook beschikbaar in-game. Er zijn acht nieuwe nummers toegevoegd aan de officiële soundtrack van EA SPORTS FC 24. Dit is een aanvulling op de bestaande lijst met krachtige nummers waarvan fans tijdens het spelen van EA SPORTS FC 24 kunnen genieten.

De soundtrack, die in de loop der jaren een iconisch element van het merk is geworden, bevat meer dan 100 internationale artiesten, zowel geliefde als opkomende, en heeft onlangs een update gekregen in de game met frisse nieuwe muziek die nu beschikbaar is, waaronder:

  • Fred again… & Obongjayar, adore u
  • Peso Pluma, Grupo Frontera, TULUM
  • Rael, Gloria Groove & Tropkillaz, Vem com tudo
  • TROYBOI ft. ARMANI WHITE, SHUT IT DOWN
  • Insincere, smile
  • KABEAUSHÉ, THESE DISHES AIN’T GONNA DO THEMSELVES
  • Animal Collective, Soul Capturer
  • Underworld, denver luna (acapella)

Spelers hebben nu toegang tot in totaal drie nieuwe artiestenkits, waaronder kits met Obongjayar en Michaël Brun, die authentiek zijn ontworpen in samenwerking met de muziekartiesten zelf. De kits zijn beschikbaar voor spelers om vrij te spelen en te gebruiken in Ultimate Team™. De Rolling Stones-kit kun je verdienen door objectives te voltooien. De kits van Obongjayar en Michaël Brun zijn verkrijgbaar in de winkel.

“Ik ben al mijn hele leven fan van EA SPORTS, dus om mijn eigen tenue te kunnen maken in EA SPORTS FC 24 is echt een droom die uitkomt”, aldus Michaël Brun. “Mijn cultuur, liefde voor voetbal en mode kunnen samenvoegen in één samenwerking is een echte eer. Ik hoop dat de mensen ervan genieten!”

Elk nummer en elke artiest op de soundtrack vertegenwoordigt de ambities van EA SPORTS FC om een internationale soundscape te creëren die het mondiale karakter van voetbal en muzikale invloeden weerspiegelt. Zoals de kracht van unieke voetbalstijlen als Total Football en Braziliaanse flair continenten overstijgt, geldt dat ook voor Afrobeats, Reggaeton en Grime.

Tracks als LALA van Mike Towers, Phone van Sam Tompinks, MEDUZA van Em Beihold en They Don’t Love It van Jack Harlow behoren tot de populairste nummers in FC 24 sinds de wereldwijde lancering van de game op 29 september.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password