EA SPORTS F1 22 komt met nieuwe sports-livery, driver rating-updates en thematische items

Codemasters en Electronic Arts  gaan verder met het leveren van speciale items en een authentieke sport-ervaring voor de spelers van EA SPORTS F1 22 op de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, and PC. De game lanceert een sports-livery-update op 31 oktober gebaseerd op referenties van de Formula 1-teams. Alle teams, inclusief de nieuwe FIA Formula 1  Constructors’ World Champions, Red Bull, hebben verschillende aanpassingen gekregen voor hun auto’s op het gebied van geometrie, bodywork, sponsors en kleur. Ook kleding, de hospitality-ruimte en de garage hebben aanpassingen gekregen. Bovendien bevat deze update ook de derde driver-rating-update en speciale items die zijn ontworpen om Halloween en de FORMULA 1 GRAN PREMIO DE LA CIUDAD DE MÉXICO 2022 te vieren.

Voorafgaand aan de Grand Prix zal F1 22 Día de Muertos (de dag van de doden) herdenken met exclusieve in-game-content die is geïnspireerd op de Mexicaanse feestdag. De thematische set is inclusief auto-livery, racepak, pet, helm en schoenen en is beschikbaar om vrij te spelen als VIP-content in Podium Pass Series 3 tot 7 december.

In het teken van Halloween is de speciale livery die geïnspireerd is op de Cheshire Cat van Alice in Wonderland voor een gelimiteerde tijd gratis beschikbaar in de game voor alle spelers*. De Grin-livery wordt verstuurd naar iedereen via een in-game-bericht en is beschikbaar tussen 31 oktober en 5 december. Bovendien kunnen fans de Wonderland Hearts-set kopen, inclusief een auto-livery, helm, pak en handschoenen in de Item Shop tussen 2 en 8 november. Deze set is geïnspireerd op de Queen of Hearts uit het Wonderland-verhaal.

“F1-teams verbeteren continu hun liveries en ontwerpen van hun auto. Dit jaar hebben we harder gewerkt dan ooit tevoren om een breed scala aan upgrades van elk team op de grid naar de game te brengen en onze sports-update is onze grootste en meest authentieke update tot nu toe. Hiermee zorgen we ervoor dat onze spelers nog dichter bij het echte werk komen,” zegt Paul Jeal, Senior Director F1 Franchise bij Codemasters. “Wij hopen dat fans ook plezier beleven aan de feestelijke items die nu ook beschikbaar zijn in de game.”

De studio heeft deze week ook de derde in-game Driver Ratings vrijgegeven die tot stand zijn gekomen samen met de Formula 1-experts David Croft, Alex Jacques, en Anthony Davidson. Dit weerspiegelt beter de individuele prestaties van de coureurs tot en met de FORMULA 1 HONDA JAPANESE GRAND PRIX 2022. Nicholas Latifi en Sergio Perez zijn de enige twee coureurs die hun algemene rating zagen stijgen. De complete update van de in-game F1 22 Driver Ratings zijn hier te zien.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password