EA Sports F1 22 dit weekend gratis te spelen

Codemasters en Electronic Arts kondigen het ‘Free Play’-weekend aan om de aankomende Formula 1 armaco United States Grand Prix 2022 te vieren. De geliefde McLaren-coureur Daniel Ricciardo is in de simulator gestapt om spelers een ‘How To’-guide te geven hoe ze het beste kunnen racen op de Circuit of the Americas. Daarnaast zijn er een aantal op de VS-geïnspireerde in-game-items die gratis beschikbaar zijn. Tijdens het weekend zal er ook een speciale prijsactie lopen voor degenen die het spel willen kopen.
Van 20 tot 24 oktober krijgen spelers wereldwijd de mogelijkheid om F1 22 gratis te spelen gedurende het Amerikaanse raceweekend. De game is gratis te spelen op PlayStation 4 en PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC (Steam). Nieuwe spelers hebben ook de mogelijkheid om de game met korting aan te schaffen, waarbij alle in-game-progressie gedurende de gratis proefperiode overgedragen wordt.

Om huidige en nieuwe spelers te helpen, is de studio een samenwerking aangegaan met Daniel Ricciardo. Samen met hem hebben ze een ‘How To’-guide gemaakt met zijn beste tips, trucs en geheimen over hoe spelers het snelste rondje kunnen rijden op het circuit van Austin. Verteld vanuit zijn persoonlijke ervaring en met zijn charismatische persoonlijkheid, gaat Ricciardo dieper in op zijn technische kennis zoals rempunten, moeilijke bochten, passeren en DRS-zones en legt hij uit hoe dit circuit gedomineerd kan worden.

“Met het Circuit of the Americas om de hoek wilden we iets speciaals doen en zoveel mogelijk spelers het nieuwe tijdperk van de Formula 1 laten beleven,” zei Paul Jeal Senior Director F1 Franchise bij Codemasters. “Gedurende het gratis proefperiode-weekend kan iedereen voor een korte tijd de spanning en sensatie ervaren van Formula 1 en we kunnen ons geen betere coach wensen die ons het circuit laat zien dan Daniel Ricciardo.”

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password