EA SPORTS en Marvel Entertainment kondigen samenwerking aan

Electronic Arts en Marvel Entertainment hebben vandaag een samenwerking aangekondigd om een nieuwe cast van FIFA Ultimate Team (FUT) Heroes te eren in EA SPORTS FIFA 23, opnieuw gecreëerd en geïnspireerd door Marvel Comics. Deze samenwerking tussen twee van de grootste entertainmentmerken ter wereld zal een aantal publiekslievelingen uit het voetbal in de game brengen en hun enorme cultheld-status vieren, samen met de artiesten van Marvel. Hun mooiste momenten voor club en land worden erkend, en elke FIFA World Cup FUT Hero zal een speciaal geïllustreerd FUT item ontvangen tijdens de lancering van de World Cup game mode, evenals basisversies van FUT Heroes die al beschikbaar zijn vanaf de lancering van FIFA 23.

De samenwerking zal daarnaast decoratieve items bevatten van de door Marvel geïnspireerde Heroes, waaronder tifos, shirtjes, ballen, en meer. Fans kunnen ook een online Marvel Heroes stripboek bemachtigen, samen met door Marvel geschreven bio’s en ook verschijnt er een gelimiteerde fysieke oplage, die op een later moment beschikbaar gemaakt zal worden. Meer informatie over zowel de in-game decoratie-items als het stripboek zal volgen voor de feestdagen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password