EA Play is beschikbaar voor alle Xbox Game Pass Ultimate-leden vanaf 10 november

EA biedt spelers meer keuze wat betreft hoe ze games spelen en hun favoriete in-game voordelen gebruiken. Vanaf morgen, 10 november, is de game-abonnementsdienst EA Play zonder bijkomende kosten beschikbaar voor alle Xbox Game Pass Ultimate-leden, op de Xbox Series X, Xbox Series S en Xbox One.

Met EA Play kunnen spelers meer uit hun favoriete games halen. Ze hebben onbeperkt toegang tot meer dan 60 van de grootste en beste EA-games, waaronder Star Wars Jedi: Fallen Order, dat morgen aan The Play List wordt toegevoegd. Leden krijgen exclusieve in-game uitdagingen en beloningen, speciale content voor leden, en kortingen op games en downloadable content van EA. Ze hebben tot 10 uur lang toegang tot proefversies van geselecteerde games uit de populairste franchises en toptitels als Madden NFL 21, Star Wars: Squadrons en FIFA 21.  Vanaf 15 december is EA Play ook beschikbaar via de Xbox Game Pass voor pc op Windows 10 via de Xbox-app voor pc en de EA Desktop App (bèta), ons volledig vernieuwde platform.

Ook neemt EA de volgende stap in ons partnerverband met Microsoft om titels te ontwikkelen voor cloud gaming (bèta) met Xbox Game Pass Ultimate. Vanaf 10 november kunnen Xbox Game Pass Ultimate-leden zeven EA-games spelen op hun Android-apparaat vanuit de cloud: De Sims 4, Madden NFL 20, Unravel 2, Dragon Age Inquisition, Mirror’s Edge Catalyst, Mass Effect  Andromeda, en Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Ons werk met Xbox op het gebied van cloudtechnologie is een essentieel onderdeel van onze inzet om de grenzen van toegankelijkheid te vervagen. Zo kunnen onze spelers gamen waar en wanneer zij dat willen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password