EA onthult cinematische trailer voor Apex Legends: Breakout

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de eerste cinematische trailer uitgebracht voor Apex Legends: Breakout, het aankomende seizoen van Apex Legends. De trailer luidt het vijfjarig jubileum van Apex Legends in. Het nieuwe seizoen laat spelers het leven als Legend ervaren, zowel op als buiten het strijdveld. Apex Legends: Breakout is vanaf 13 februari beschikbaar.

Het seizoen introduceert Legend-upgrades die de uitrusting en vaardigheden van elke Legend versterken. Ook kunnen spelers Breakout-beloningen verdienen. Dit betekent dat spelers gedurende het seizoen toegang krijgen tot zes Legends en ze uitdagingen kunnen voltooien om ze te behouden nadat het seizoen is afgelopen. Daarnaast beschikt de Ranked-modus over een nieuw systeem dat riskante acties beloont tijdens elke Ranked Split. Tot slot kunnen spelers meedoen aan het 5th Anniversary Collection Event met de razendsnelle, tijdelijke Straight Shot-modus en exclusieve maps. Wanneer spelers alle 24 nieuwe cosmetische-items verzamelen, krijgen ze direct toegang tot 150 heirloom shards.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password