EA kondigt Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition aan voor Nintendo Switch

Speel door 12 prijskaarten en speel honderden aanpassingsmogelijkheden vrij, waaronder in-game cosmetics, aanpassingsmogelijkheden en nog veel meer, zowel door offline als online te spelen. Verkrijgbaar vanaf 19 maart voor Nintendo Switch.

 

 

Bekijk hier de onthullingstrailer voor de switch.

https://www.youtube.com/watch?v=WlUAf8xvpus

 

Maak de sapkanonnen gereed en bereid je voor op de strijd! PopCap Vancouver, een studio van Electronic Arts, heeft vandaag aangekondigd dat zijn knotsgekke shooter op 19 maart zal verschijnen voor de Nintendo Switch met de Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition. Nieuwe spelers kunnen kennismaken met Neighborville, een gebied waarin het conflict tussen flora en de ondoden altijd in volle bloei staat. Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition geeft spelers de mogelijkheid om alle personages en content van voorgaande edities te ontgrendelen, zowel door offline als online te spelen.

In Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition kunnen spelers hilarische missies spelen en epische eindbazen verslaan om medailles te verzamelen en fantastische outfits te ontgrendelen. Daarnaast krijgen spelers toegang tot 23 volledig aanpasbare personages, inclusief een teamspel-klasse voor elke factie en alle cosmetische voorwerpen die ooit zijn uitgebracht. Dit alles is in-game vrij te spelen, zonder premium winkel of valuta. Spelers kunnen offline spelen, met maximaal drie vrienden samenspelen of de 8v8-multiplayer induiken en tegenstanders vernietigen, kabouterbommen af laten gaan en stuiteren op roze slijm met bewegingsbesturing voor het richten en een grote hoeveelheid instellingen die naar eigen wens kan worden aangepast.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com