EA en Respawn versterken Apex Legends met Season 2: Battle Charge

Apex Legends Season 2 – Battle Charge – is aangekomen, en Kings Canyon zal nooit meer hetzelfde zijn. Battle Charge introduceert veel gave nieuwe content en speelwijzen, inclusief de eerste grote map-update van Kings Canyon, een nieuwe Legend, Wattson, het debuut van Apex Legends Ranked Leagues, een gloednieuwe Battle Pass, de allesverwoestende L Star LMG, en nog veel meer.

Nadat een schimmige figuur de Repulsor Tower heeft uitgeschakeld, moesten de Apex Games korte tijd worden afgelast. Gedurende die periode konden beesten dankzij het ontbreken van de Repulsor Tower opnieuw hun natuurlijke plaats in Kings Canyon innemen. Dat leidde tot een zeker niveau van verwoesting, waardoor bepaalde gebieden op de map niet meer herkenbaar zijn. Teams creëerden basiskampen en werkten dag en nacht door om de map te repareren. Ze gebruikten deze tijd ook om nieuwe features aan de arena toe te voegen, terwijl een gebrek aan Legends ertoe heeft geleid dat bepaalde gebieden in Kings Canyon zijn gestabiliseerd en gegroeid.

Battle Charge is tevens het debuut van de nieuwste Apex Games-legend: Natalie “Wattson” Paquette. Wattson, de dochter van de hoofdtechnicus van de Games, vecht in de arena waaraan ze zelf heeft gebouwd: ze vernietigt vijandelijke raketten, laadt schilden op, creëert afrasteringen en gebruikt haar hoogspanningsmast om gevechten stil te leggen die iets te veel lawaai maken. Niemand kent de arena beter dan Wattson, en iedereen die haar onderschat, zal tot schokkende conclusies komen.

Season 2 introduceert ook de Apex Legends Ranked Leagues, waarin competitieve spelers hun vaardigheden kunnen testen en ondertussen erkenning en beloningen kunnen verdienen. In Season 2 kunnen spelers in zes competitieve tiers klimmen: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond en Apex Predator. Als spelers een hogere rang krijgen, krijgen ze toegang tot exclusieve cosmetische items en beloningen, en kunnen ze ook zien hoe ze het doen ten opzichte van andere Apex Legends-spelers uit de hele wereld. Hier vertelt het Respawn-team dat de Apex Legends Ranked Leagues heeft ontworpen meer over het systeem.

Met de introductie van leuke Daily en Weekly Challenges die zijn bedoeld om sneller Battle Pass XP te verdienen, drie nieuwe soorten content, waaronder exclusieve Legend-emotes, nog meer Legendary skins, en de mogelijkheid om genoeg crafting-metalen te verdienen en toegang te krijgen tot een extra Legendary item, is de Battle Pass terug en beter dan ooit! Met meer dan 100 levels met exclusieve content die je kunt vrijspelen, kunnen spelers nu de Season 2 Battle Pass kopen voor 950 Apex Coins. Mensen die een Battle Pass-voorsprong willen opbouwen, kunnen meteen 25 levels vrijspelen door de Battle Pass-bundel te kopen voor 2800 Apex Coins. Ga naar de Apex Legends Season 2 Battle Pass-pagina voor meer informatie over alle loot die dit seizoen op spelers wacht.

Ook nieuw dit seizoen is de L Star, een zeldzame en krachtige LMG die grote, zware plasma-projectielen afvuurt met een schokkend hoge snelheid, nieuwe hop-ups, uitbreidingen en nog veel meer manieren waarop spelers de ultieme configuratie kunnen bouwen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password