E. Honda, Lucia en Poison komen naar Street Fighter 5

Capcom heeft bevestigd dat de personages E. Honda, Lucia en Poison naar Street Fighter 5 komen.

De personages worden allemaal aan de game toegevoegd op 4 augustus tijdens het EVO 2019-toernooi. Ze lekten in eerste instantie uit via de Steam-pagina van Street Fighter 5: Arcade Edition. Waarschijnlijk moesten ze pas op het toernooi zelf onthuld worden. Nadat ze op Steam verschenen, besloot Capcom het nieuws te bevestigen en trailers voor de personages uit te brengen.

E. Honda is een bekend gezicht in de Street Fighter-franchise en fans wachten al geruime tijd op zijn terugkeer. Poison heeft ook al in eerdere Street Fighter-games gezeten, maar Lucia komt uit de Final Fight-franchise en dit is voor het eerst dat ze in Street Fighter zit.

Het is nog niet bekend hoeveel de personages gaan kosten, maar ze komen zowel los als in een bundel te koop. Street Fighter 5: Arcade Edition is nu beschikbaar op pc en PlayStation 4.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password