Duurzaam en high-level gamen met nieuwe Ybar gaming muizen

In 2022 maakten gamers kennis met een hele nieuwe wereld van gaming muizen met de introductie van de GXT 922 Ybar. Trust biedt gamers nu een upgrade van hun setup met de gloednieuwe Ybar+ en Ybar Wireless gaming muizen. Deze stijlvolle uitbreiding op het huidige Ybar-assortiment biedt nog meer geavanceerde functies voor de beste game-ervaring.

De eerste nieuwe toevoeging aan de Ybar-serie van Trust is de GXT 923 Ybar Wireless. Deze muis heeft dezelfde geweldige functies als de GXT 922, waaronder de 7200 DPI-sensor voor de hoogste snelheid en precisie. Daarnaast zorgt de low-latency draadloze verbinding voor vertragingsvrij spelen en volledige bewegingsvrijheid voor gamers om te spelen waar en hoe ze willen. Een oplaadbare batterij met tot 50 uur speeltijd maakt lange gamesessies mogelijk. Doordat er tijdens het opladen doorgespeeld kan worden, hoeft het plezier nooit te stoppen.

Binnenkort lanceert Trust ook de GXT 924 Ybar+. De Ybar+ wordt de meest ambitieuze gaming muis van Trust tot nu toe en heeft een hoogwaardige sensor, tot 25.600 DPI, 50G versnelling, 400 IPS tracking snelheid, en een 1000Hz polling rate. Dit biedt de snelheid en precisie om te winnen in zelfs de meest intense gaming situaties. Een premium volledig zwarte of witte afwerking en instelbare RGB LED-verlichting zorgen voor een gestroomlijnd ontwerp, terwijl de zijkanten met textuur ervoor zorgen dat de muis net zo goed aanvoelt als hij eruitziet.

Meer fantastische kenmerken van zowel de GXT 923 als de GXT 924 zijn:
– Zes programmeerbare knoppen
– Geavanceerde software om lichteffecten, profielen en macro’s te programmeren
– Lage wrijving van de gliding pads voor een soepele bediening

Volledig in lijn met Trust’s betaalbare groene gaming positionering, zijn beide muizen ook ontworpen met oog voor de planeet: met een samenstelling van tot 69% gerecycled plastic*. Daarnaast heeft de GXT 922 Ybar ook een milieuvriendelijke update gekregen. Deze is nu gemaakt van 68% gerecycled plastic, in plaats van de oorspronkelijke 100% virgin plastic samenstelling. Deze nieuwste toevoegingen aan Trust’s groeiende lijn van hoge kwaliteit, leggen de lat hoog voor duurzaam gamen.

De GXT 924 Ybar+ is verkrijgbaar vanaf juni 2023 voor de adviesprijs van €59,99. De GXT 923 Ybar Wireless is nu verkrijgbaar voor €29,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com