Dust 2-map van Counter-Strike speelbaar in Fortnite

Team Evolve heeft hard gewerkt om de Dust 2-map uit Counter-Strike na te maken in de creative-modus van Fortnite. De Dust 2-map is gemaakt door Team Evolve en het heeft geprobeerd de kaart zo precies mogelijk na te bouwen met de tools die Fortnite biedt. De code voor de map wordt binnenkort op het twitter-account van Team Evolve gepost.

Dit creatieve Fortnite-team creëert wel vaker content voor de Fortnite Creative-modus. Zo maakte het al eerder een Super Mario Sunshine-map, een map met verschillende wereldbekende monumenten en de Creative Showdown Capture-map (een kaart voor een wedstrijd tijdens de Summer Block Party). Daarnaast hebben ze samengewerkt met onder andere Samsung, Fortnite Creative World Club, Nickelodeon en Epic Games.

In Fortnite’s creative-modus krijgen spelers de vrijheid die ze nodig hebben om al hun creativiteit te kunnen bouwen. Zo kunnen met complexe voorwerpen nieuwe games worden gecreëerd: Er kan bijvoorbeeld geraced of op andere manieren gevochten worden. Bij het gebruiken van de modus krijgen groepen spelers een eigen privé-eiland waarop gespeeld kan worden. Team Evolve gebruikt deze modes om zijn maps te maken en in een Twitter-bericht laat het weten dat de code vandaag nog op de site wordt geplaatst.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password