Duos vanaf vandaag beschikbaar in Apex Legends

Respawn heeft een nieuwe gameplay-trailer van Apex Legends uitgebracht, waarin spelers een voorproefje krijgen van alle actie die ze kunnen verwachten tijdens het lore event “The Old Ways”. Deze begint vandaag en loopt door tot 21 april. Spelers kunnen het tijdens het event opnemen tegen hordes Prowlers in Bloodhound’s Town Takeover, en talloze nieuwe exclusieve eventskins ontgrendelen, waaronder de Young Bloodhound Skin. Daarnaast voegt Respawn vanaf morgen ook permanent duos en maprotatie toe, zodat spelers Duos of Trios kunnen spelen op Kings Canyon en World’s Edge.

Vanaf vandaag voert de ongrijpbare meesterjager Bloodhound spelers mee terug naar The Old Ways in de Town Takeover op World’s Edge: “Bloodhound’s Trials”. In deze omheinde arena nemen spelers het op tegen angstaanjagende Prowlers, om zo felbegeerde high-tier loot in handen te krijgen. Het Old Ways event heeft gloednieuwe beloningen die zijn geïnspireerd op de nieuwste Stories from the Outlands: The Old Ways-trailer en kondigt de terugkeer aan van acht Legendary Hunt Skins die je direct kunt aanschaffen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password