Dungeons ontwerpen, spelen en delen in Super Dungeon Maker – Nu beschikbaar op Steam

Pak je zwaard, schild, en je meest creatieve denkpet, want de Zelda-geïnspireerde create-your-own-dungeon level editor Super Dungeon Maker is nu beschikbaar voor Windows PC via Steam Early Access!

Super Dungeon Maker is voortgekomen uit de uitzonderlijk creatieve geesten van indie-studio FIRECHICK en neemt spelers mee op een 2D pixel-art zoektocht van pure, ongebreidelde verbeelding en creatieve bekwaamheid. Super Dungeon Maker zal later dit jaar ook op Nintendo Switch verschijnen en Nintendo-fans zullen het spel zeker waarderen.

Geïnspireerd door de artistieke vrijheid die leveleditor-titels als Super Mario Maker bieden, gaan spelers de strijd aan en verkennen ze grenzeloze kerkers als Fink, een dappere maar heldhaftige meid die de taak heeft om een bijna oneindige variëteit aan verraderlijke kerkers te doorkruisen die zijn ontworpen door de enorme (en groeiende!) community van makers.

Met talloze combinaties van lastige kamers, geniepige vallen, gemene vijanden en kippenhongerige eindbazen tot je beschikking, zijn er vrijwel eindeloze mogelijkheden voor avontuur om uit te vinden en te verkennen. Maar dat is nog niet alles: spelers kunnen elkaar ook uitdagen en binnen de community strijden om prestaties als wereldrecordtijd, voltooiingspercentage en meer.

De belangrijkste kenmerken van Super Dungeon Maker zijn onder andere:

  • DM Extraordinaire: In de kerker is je creativiteit grenzeloos; plaats zoveel vijanden, verdiepingen, geheime paden, gevaarlijke vallen, speciale voorwerpen en verborgen voorwerpen als je hartje begeert. Onthoud: de beloning maakt het de moeite waard, maar de uitdaging zorgt ervoor dat ze terug blijven komen!
  • Een kerker van pure verbeelding: Met zo veel manieren om kerkers aan te passen, weet je nooit waar je naartoe zult worden meegesleept! Zorgvuldig kerkerontwerp betekent niet alleen goed geplaatste vallen en vijanden, maar ook betoverende omgevingen! Kies uit kerkerbiomen als bos, woestijn en kasteel – of zelfs complexe combinaties van al deze biomen!
  • Toegankelijk Avonturen: In tegenstelling tot andere level editors en sandbox games met een aanzienlijke leercurve, is Super Dungeon Maker geoptimaliseerd voor zowel controller als muis + toetsenbord, waardoor het voor iedereen van elk niveau makkelijk is om in te springen en te beginnen met creëren. De simplistische UI en makkelijk te leren instructies maken van Super Dungeon Maker een makkelijke keuze voor zowel beginnende als professionele ontwerpers.
  • Anonieme kerkers: Als je eenmaal je dodelijke kerkers op de wereld hebt losgelaten, is het raadzaam om feedback te verzamelen van je slachtoffers…eh…spelers…om je kerkers te perfectioneren en ze van de hoogste kwaliteit te houden. Verdien een reputatie en zorg dat avonturiers terug blijven komen naar je goddelijke creaties!De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password