Dungeons & Dragons personages nu beschikbaar in Dragonheir: Silent Gods

Ontwikkelaar en uitgever Nuverse heeft vandaag de officiële samenwerking met Wizards of the Coast gelanceerd met iconische Dungeons & Dragons-personages die hun intrede doen in de open-wereld strategie-RPG Dragonheir: Silent Gods. De lancering is het begin van de tweejarige samenwerking met de legendarische drow-jager Drizzt Do’Urden, zijn trouwe pantermaatje Guenhwyvar en hun aartsvijand Errtu the Balor die voor een beperkte tijd deel uitmaken van de wereld.

Deze unieke samenwerking brengt iconische Dungeons & Dragons-personages naar de wereld van Dragonheir: Silent Gods door middel van speciale limited-time, in-game evenementen in de komende twee jaar. Deze nieuwe personages breiden het multiversum uit met nieuwe locaties om te verkennen, vijanden om af te slachten en laten meer spelers de charme van klassieke fantasy-gameplay ervaren.

De nieuwste update neemt spelers mee door het verhaal van Erttu, de dreigende balor-demon die geniet van chaos en vernietiging en de bewoners van Adenthia teistert. Om zijn demonische heerschappij uit te dagen, moeten avonturiers de hulp inroepen van Drizzt Do’Urden, een drow ranger en legendarische held van het Noorden, om de nemesis van Drizzt op te jagen met de hulp van zijn kameraad, de zwarte panter Guenhwyvar.

Naast de nieuwe verhaallijn wordt Errtu ook toegevoegd aan de nieuwe dungeon genaamd Temple of Eto. Er is ook een reeks nieuwe gezamenlijke evenementen gelanceerd in Dragonheir en in de community – spelers die aan deze activiteiten deelnemen kunnen Drizzt Do’Urden oproepen in de Planeswalker Summoning, en krijgen de kans om exclusieve beloningen te krijgen zoals de Argent Emerald dobbelsteenhuid en Heliolite Dice.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password